Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Corte

 
Villa Corte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Corte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Corte ligger på et udsigtssted i højdedragene bagved Scopello (ca. 7 km), ca. 3,5 km fra Guidaloca stranden og 7 km fra Castellammare del Golfo, hvor der findes et bredt udvalg af indkøbsmuligheder.

Landskabet omkring villaen er både frodigt og tørt, og bekræfter sikkert de flestes forestillinger om, hvordan det er at være på denne enorme ø. Farverne er en blanding af rød, grøn og gul med en blå stribe ved horizonten - altså havet. Selve huset virker ret beskedent udefra - det er i bund og grund et lille bondehus bygget i hvide sten. Indvendig er huset renoveret med nutidens materialer og en pragtfuld indretning. Gulvene har alle fået harpiks, og ejeren har desuden været særlig opmærksom på at skabe en bekvem belysning (i modsætning til de fleste italienske huse, der normalt har kun en lampe midt i loftet).

Læs mere om Villa Corte

Foran huset har man placeret en fin pool, hvor man træder ned i vandet fra en kunstig strand i den ene del af bassinet, hvilket gør den særlig egnet til mindre børn. Når man bevæger sig mod midten, bliver der noget dybere, så de små poder bør nok holde sig til den lave ende. Ved poolen er der et lille brønd og en bred solterrasse med liggestole, og ved siden af huset (i nærheden af poolen) findes der et grillområde, hvor man kan tilberede sine måltider. Fra både poolen og grill-området har man udsigt over landskabet og havet i det fjerne.

Hus med 5 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager og er ca. 75 m² indvendigt. Man træder ind i en opholdsstue. hvor der er spisebord og sofa. 4 trappetrin til venstre er der køkken med elektrisk ovn, mikroovn og 4 gasblus. Fra opholdsstuen er der en dør til en natafdeling, som indeholder soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører fra gangen op til etagen ovenfor, hvor der er hems med tre enkeltsenge - fra hemsen kan man se ned til opholdsstuen. Huset er desuden udstyret med aircondition og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map