Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Villa Belvedere

 
Villa Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra Villa Belvedere har du en enstående udsigt over den dejlige by Castellammare del Golfo og hele bugten.

Ca. 2 km uden for Castellammare del Golfo

Villaen ligger på skråningerne over det berømte "belvedere" udsigtspunkt, og er opkaldt efter det. Du bor i nærheden af to restauranter (ca. 300 meter) og ca. 2 km fra det hyggelige centrum og havnen i Castellammare del Golfo, hvor der er et rigt udvalg af indkøbs- og shoppingmuligheder.

Læs mere om Villa Belvedere

Pool med udsigt

I tilknytning til villaen er der et lille svømmebassin på 4 x 8 meter. Her er mange terrasser på alle villaens etager, men så godt som ingen egentlig have.

Villa med 8 sovepladser
- Villaen blev bygget i 1980, og dens møbler har ikke ændret sig siden. Indretningen er enkel og lidt slidt, men boligen er veludstyret med aircondition i alle rum, vaskemaskine, køkken med mikrobølgeovn samt almindelig ovn. Villaen ligger i tre plan, med et badeværelse på hver etage.

Der er indgang i stueetagen, hvor der er en rummelig opholdsstue med store vinduer med udsigt over havet. Der findes endvidere køkken, 4 soveværelser af hvilke 3 med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge. Det ene soveværelse har desuden pejs og tre store vinduer med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Villa Belvedere som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Belvedere. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Belvedere

Læs mere

Bedømmelse af Villa Belvedere

Læs mere

Bedømmelse af Villa Belvedere

Læs mere

Bedømmelse af Villa Belvedere

Læs mere

Bedømmelse af Villa Belvedere

Læs mere
 
search map