Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazze Dolce Vita

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et smukt bycentrum med gæstfriheden i top

Castellammare del Golfo er en af de smukkeste kystbyer på Sicilien - årsagen er ikke imponerende græske templer, romerske teatre og heller ej enorme domkirker eller borge. Castellammare del Golfo har en intim skønhed, en harmonisk skikkelse med flotte og dog beskedne palæer, der ligger langs hovedvejen og de parallele gader hen mod halvøens spids, hvor vejen slutter på et lille torv over for byens borg. Gaderne er fulde af liv hele året rundt, og byens økonomi er ikke afhængig af de tilrejsende turister. Den gæstfrihed, som du vil opleve i byen er derfor mest forbundet med en stolthed over byen og en fælles vilje til, at du skal føle dig velkommen.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Byens togstation ligger to km fra centrum og lige over for den lange fine sandstrand mod Alcamo Marina. Der er busser, som kører regelmæssigt og ofte, fra centrum til stationen (og dermed byens største strand) og de gør det hele døgnet rundt. Planlægger du en stille og afslappet ferie, kan du sagtens bo i byen og arrangere udflugter uden at have bil, da du kan komme til Palermo og Trapani med tog, og du kan opleve Lo Zingaros smukke natur og kystlinjen med båd fra havnen. Ankommer du i bil, kan du parkere på de offentlige parkeringspladser, enten gratis i de smalle sidegader eller mod en beskeden betaling på de pladser der er markeret med blå striber. At have en bil vil betyde, at du nemt kan komme ud og opleve Segestas templer og græske teater, Erices middelalderlige centrum, saltminerne i Marsala, Mazara del Vallos barokke centrum og de mange udsigtspunkter, der vil gøre dig målløs af beundring.

To velindrettede ferielejligheder med terrasse

Lejlighederne er nyistandsat i 2016. De ligger begge på bygningens øverste etage, og de deles om den store terrasse, der vender mod havet. Den største af dem råder også over en terrasse med udsigt over byens tage og rådhus - det er værd at bemærke, at der er kun én terrasse med havudsigt, og at den er opdelt i to med vaser og planter, således at gæsterne i de to lejligheder får hver deres private område. Begge lejligheder har aircondition, wi-fi, køkkenhjørne med ovn og køleskab med fryser samt fladskærms- tv. Som nævnt er der en delt terrasse, hvor der er privat bord og stole samt to liggestole til hver lejlighed. På den måde kan du nyde dine både dine måltider og det gode vejr udendørs, uden at skulle deles om faciliteterne.

Lejlighederne på Terrazze Dolce Vita

Lejlighed m. 1 soveværelse (Terrazza sul Mare)

Lejligheden Terrazza sul Mare ligger på tredje sal af den middelalderlige bygning - der er ikke elevator, så vi fraråder den til gangbesværede. Lejligheden er ca. 30 m² og har adgang til en terrasse på ca. 12 m². Den består af lille stue med køkkenhjørne (med ovn og køleskab med fryseboks) og sofa samt fjernsyn og udgang til terrasse med havudsigt, hvor du finder havebord, stole og to liggestole, soveværelse med dobbeltseng og vindue med havudsigt, badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Terrazza dell'Orologio)

Lejligheden Terrazza dell'Orologio ligger på tredje sal af den middelalderlige bygning - der er ikke elevator, så vi fraråder den til gangbesværede eller familier med små børn. Lejligheden er ca. 30 m² og har adgang til to terrasser: den ene med havudsigt på ca. 8 m² og den anden mod rådhuset på ca. 10 m². Den består af spisekøkken (med ovn og køleskab med fryseboks), stue med to sovepladser i sovesofa samt fjernsyn og udgang til terrasse med havudsigt, hvor du finder to liggestole, badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse med havebord og -stole samt udsigt over byen.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Terrazza sul Mare) og Lejlighed m. 1 soveværelse (Terrazza dell'Orologio)

Du kan leje begge lejligheder samlet og have hele etagen til rådighed.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazze Dolce Vita

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Dolce Vita som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Dolce Vita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazze Dolce Vita

Ingen mangler - alt i top

Vi havde en fantastisk uge (2 voksne) med en total ren lejlighed, hvor der var tænkt på de små ting som gør opholdet perfekt.
Med altan til både vandsiden og vor egen gade (uden biler) og i et meget charmerende lille hjørne af selve byen.
Små hyggelige købmænd med basisvarer til eget køkken og ellers 15 min. gang til super
marked. Men med meget hyggelige, billige og veltillavet mad i de omkringliggende restauranter og super service.
Udlejer Antonio var super hjælpsom og talte fint engelsk.

Læs mere

Lejligheder i hjertet af en helt fantastisk by

Lejlighederne er beliggende i hjertet af Castelmare di Golfo og ligger på en gågade med flere restauranter, barer samt en udemærket isbutik. Lejligheden som vi fik lå højest oppe, tre etager oppe uden elevator. Parkeringen skal ske i de omkringliggende gader. Ikke helt enkelt men efter lidt cirklen rundt fandt man altid en plads. Dog skal man være opmærksom på at det kan være lidt besværligt at fragte kufferter fra bilen og op til lejligheden.
Vi blev modtaget meget varmt og hyggelit af en venlig men lidt forvirret herre.
Lejligheden havde alt man kan ønske sig af faciliteter og desuden også vaskemaskine.
Den første nat var vi lidt urolige om hvordan det skulle gå at sove med larm fra gaden. Det viste sig at lejligheden var udstyret med moderne vinduer der effektivt lukkede det meste af lyden ude, og der var forholdsvist stille i værelset.
Man er ikke særligt generet af støj fra gaden på nær om lørdagen hvor alt skrues op et par hak og en af os (mig) var vågen til omkring kl 02:30.
I øvrigt fungerede alt og alt hvad man havde brug for i form af køkkenredskaber, strygejern, hårtørrer, tv, El-kedel osv. samt et vel fungerende WiFi.
God bolig, dog skal man tænke sig om en ekstra gang hvis man har svært ved at falde til ro. De som har svært ved at slæbe kufferter længere strækninger samt op at trapper skal tænke sig om en ekstra gang. Ellers var lejligheden helt i top.

Læs mere

Fantastisk terrasse og dejlig by, tæt på vandet

Herlig og hyggelig by med alt hvad vi havde brug for. God mad, god strand med både sand og sten. Lejligheden var perfekt, ren, nyindrettet med godt air condition.
Værten, Hr. Antonino hjalp med alt som havde brug for.

Læs mere
 
search map