Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Sofia

Antiche Scale Antiche Scale I Cerri I Cerri I Cerri I Cerri Antiche Scale Antiche Scale
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Sofia ligger på den øverste etage af et flot palæ i hjertet af Castellammare del Golfo. Lige ved døren er der en hyggelig café, en lille købmandsbutik og et traditionelt spisested, som er særlig kendt for sine fiskeretter. Etagen er delt i to lejligheder - begge med aircondition og terrasse med havudsigt - der kan lejes hver for sig eller samlet til en fordelagtig pris.

Byens bedste udsigt

For at komme til Terrazza Sofia skal man gå op ad trappen til 3. sal. På første og anden sal er der de lejligheder, som tilhører Domus Mariae. På trappen mellem 2. og 3. sal finder man indgangsdøren til selve Terrazza Sofia. En skøn treværelseslejlighed, der kan lejes helt eller delvist, da den består af to lejligheder med hver sin terrasse og indgangsdør, som man så kan vælge at holde åben eller lukke og dermed have to lejemål eller ét. Boligen er velisoleret, og trods den ligger under taget, skal man ikke være bekymret for varmen eller kulden - begge soveværelser er under alle omstændigheder udstyret med aircondition.

Læs mere om Terrazza Sofia

Etværelseslejlighed Cerri med 2 sovepladser (m/ terrasse og havudsigt):
- Denne lille lejlighed på ca. 28 m² består af soveværelse med dobbeltseng og spisebord, gang ud til den lille terrasse, hvor der er et lille tekøkken med mikrobølgeovn og badeværelse med toilet og bruser. På terrassen er der plads til to stole og et lille bord - man kan sagtens spise her, da køkkenbordet står lige ved døren. Lejligheden er ikke særlig stor, men pladsen er veludnyttet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellitfjernsyn og wi-fi internetadgang.

Toværelseslejlighed Antiche Scale med 2/4 sovepladser (m/ terrasse og havudsigt):
- Flot toværelseslejlighed på ca. 64 m² bestående af spisekøkken (4 gasblus samt ovn) med udgang til terrasse med bord og stole, kvistværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med satellitfjernsyn og wi-fi internetadgang.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Sofia

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Sofia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Sofia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 32 anmeldelser fra Terrazza Sofia

Oppe under taget i moderniseret palazzo

Smukt moderniseret lille lejlighed på tredje sal i renoveret byejendom. Når man har kæmpet sig op på tredje sal og kommet ind i den lille smukke lejlighed (hvor der nogle steder er meget lavt til loftet) kan man glæde sig over en helt fantastisk udsigt over havet, havnen og byen fra den lille altan uden for køkkenet.
Værten, Antonio Romeo, som kommer når man ringer til ham ved ankomsten, er en meget hjælpsom herre. Hjælper med bagagen, finder p-pladser, giver gode råd og tager mod betaling for forbrug, rengøring og turistskat
Pas på: man må ikke køre ind i den gade, som lejligheden ligger i.
Super godt wifi

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

En herlig beliggenhed med fantastisk udsigt over havn og hav.

Ejeren tog imod os og engageredde sig virkelig så vores ophold skulle blive så godt som muligt. Bedre vært kan man ikke ønske sig. Vi fik en god flaske vin.

Som sædvanligt må vi rose Marcus Stoltz hos In-Italia for valg af ophold.

Læs mere

Velfungerende

Lejligheden har alt hvad der kræves, og udsigten fra tagterrasen er ubetalelig. Eneste minus er den manglende parasol, som ville have gjort det muligt at spise morgenmad på terrassen.

Læs mere

Hyggelig lejlighed med flot udsigt

En rigtig hyggelig og funktionel lejlighed, med en dejlig terrasse med en smuk udsigt over byen, havnen og havet. Udlejer var meget hjælpsom både med information, hjælp til parkering og med bagagen. Hyggelig by med mange gode restauranter. Da der ikke er elevator skal man selv slæbe bagagen ad trapperne til 3. Sal.

Læs mere

Overgik vores forventninger!

Velfungerende bolig - Ingen problemer!
Centralt beliggenhed - i nærheden af det meste.
Sympatisk udlejer!

Læs mere

Enestående service på Terrazza Sofia

Vi havde et fantastisk ferie og følte os meget velkomne i lejligheden. Ejeren Antonino var meget hjælpsom og smilende. Over alt forventning - det kan ikke gøres bedre. Air con fungerede perfekt. Vi kan varmt anbefale stedet til alle. En sikker by at færdes i - også for teenagere.
Vi kommer gerne igen alle 3.

Læs mere
 
search map