Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Sofia

Antiche Scale I Cerri I Cerri I Cerri I Cerri Antiche Scale Antiche Scale Antiche Scale
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Sofia ligger på den øverste etage af et flot palæ i hjertet af Castellammare del Golfo. Lige ved døren er der en hyggelig café, en lille købmandsbutik og et traditionelt spisested, som er særlig kendt for sine fiskeretter. Etagen er delt i to lejligheder - begge med aircondition og terrasse med havudsigt - der kan lejes hver for sig eller samlet til en fordelagtig pris.

Byens bedste udsigt

For at komme til Terrazza Sofia skal man gå op ad trappen til 3. sal. På første og anden sal er der de lejligheder, som tilhører Domus Mariae. På trappen mellem 2. og 3. sal finder man indgangsdøren til selve Terrazza Sofia. En skøn treværelseslejlighed, der kan lejes helt eller delvist, da den består af to lejligheder med hver sin terrasse og indgangsdør, som man så kan vælge at holde åben eller lukke og dermed have to lejemål eller ét. Boligen er velisoleret, og trods den ligger under taget, skal man ikke være bekymret for varmen eller kulden - begge soveværelser er under alle omstændigheder udstyret med aircondition.

Læs mere om Terrazza Sofia

Etværelseslejlighed Cerri med 2 sovepladser (m/ terrasse og havudsigt):
- Denne lille lejlighed på ca. 28 m² består af soveværelse med dobbeltseng og spisebord, gang ud til den lille terrasse, hvor der er et lille tekøkken med mikrobølgeovn og badeværelse med toilet og bruser. På terrassen er der plads til to stole og et lille bord - man kan sagtens spise her, da køkkenbordet står lige ved døren. Lejligheden er ikke særlig stor, men pladsen er veludnyttet. Lejligheden er endvidere udstyret med satellitfjernsyn og wi-fi internetadgang.

Toværelseslejlighed Antiche Scale med 2/4 sovepladser (m/ terrasse og havudsigt):
- Flot toværelseslejlighed på ca. 64 m² bestående af spisekøkken (4 gasblus samt ovn) med udgang til terrasse med bord og stole, kvistværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er desuden udstyret med satellitfjernsyn og wi-fi internetadgang.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map