Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Peppe

 
Terrazza Peppe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Peppe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Peppe ligger i hjertet af Castellammares middelaldercentrum med indgang fra de såkaldte "antiche scale", altså trapperne der fører fra rådhuset og den kommunale have ned til havnen (ca. 100 meter). Stranden ved havnen er ikke så god, så vi anbefaler, at du tager over på den anden side af borgen ved Piazza Petrolo (ca. 500 meter) eller tager bussen eller bil og solbader ved den brede og børnevenlig strand, der ligger mellem hyggelige Castellammare og den ellers kedelige Alcamo Marina.

Terrasse til en alletiders ferie

Lejligheden er blevet gennemrenoveret i 2012 og nydeligt indrettet. Dens stærke side er absolut den gode terrasse med skrå udsigt over byen - havet kan kun ses, hvis man læner sig ud - som man har adgang til fra opholdsstuen. En familie på 4 finder her en bekvem indlogering med indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer lige rundt om hjørnet. Parkeringsplads er mulig på offentlige pladser enten på toppen eller nedenfor den nævnte trappe - nogle pladser er mod betaling dog for et ret beskedent beløb (0,60 euro i time og kun i dagtimerne i 2012).

Læs mere om Terrazza Peppe

Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (1. og 2. sal uden elevator):
- Lejligheden har indgang fra gaden ad en smal trappe, der fører op til første sal, hvor der findes to soveværelser med dobbeltseng (i det ene er der mulighed for en ekstra opredning til et barn under 12 år) og udgang til fælles aflang balkon samt toiletrum. Trappen fortsætter op til anden sal, som indeholder rummelig opholdsstue med sofa, spisebord, køkkenhjørne (med ovn og 4 gasblus) samt udgang til møbleret terrasse med to lænestole og havebord med fire -stole. På denne etage findes der også badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Peppe

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Peppe som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Peppe. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin og god lejlighed

Lejligheden passede os perfekt, den var nyrenoveret og meget flot. Beliggenhed fremragende, men kunne vi ikke så godt lide byen / samfundet, som var et virvar af gader og ikke særligt hyggeligt, men som sagt, lejligheden var helt perfekt, men vi fandt aldrig ud af, hvordan vi skulle bruge Wi-Fi.

Læs mere
 
search map