Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Terrazza Cinzia

 
Terrazza Cinzia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Cinzia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Cinzia ligger i et lille hus med udsigt til Castellammare del Golfo. Der er ca. en km til byens historiske centrum og stranden, men der findes caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder i nærheden af huset.

Terrazza Cinzia ligger lige under hovedvejen, går fra Castellammare del Golfo til den berømte Belvedere, Scopello og Trapani. Især i juli og august er vejen trafikeret af de mange badeturister, der kommer til strandene ved Scopello. Husets dagligstue og terrasse vender dog mod byen og havet, og om aftenen er der meget lidt trafik (den tunge trafik benytter sig som regel af den gratis motorvej, der ligger et par kilometer inde i landet).

Læs mere om Terrazza Cinzia

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og består af spisekøkken med ovn men ikke rindende varmt vand, opholdsstue med pejs, terrasse med bord og stole samt udsigt over havet, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt to badeværelser, af hvilke det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad. Lejligheden råder over vaskemaskine, egen lille have og parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map