Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Domus Mariae

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Domus Mariae ligger i Castellammare del Golfo's centrum langs vejen Corso Mattarella. Her bor du med andre ord helt centralt med lokalbefolkningen, de mange spisesteder og den autentiske stemning som nærmeste nabo.

Bo som en sicilianer midt i byen

Du bor lige ved byens rådhus og i kort afstand (ca. 100 meter) fra den livlige havn med dens gode caféer og spisesteder. Byens lille strand er ca. 500 meter væk, på den anden side af byen.

Tilbring dine vinterdage i smukke Castellammare del Golfo

Castellammare er en by der lever hele året rundt. Nyd den lune sicilianske vinter på Domus Mariae, hvorfra du bor lige ved den lokale cafe café og restaurant og kun en kort gåtur er der til den livlige havn, hvor der er liv året rundt. Kvaliteten af dørene og vinduerne samt den gode isolering i lejlighederne gør det muligt at bo godt og bekvemt også i de få vinterdage hvor vejret kan ligne et postkort fra mere våde områder nordpå. På alle de øvrige dage, er klimaet lunt, og du vil kunne leve som en italiener, da her ikke er mange turister. Nyd dagene sammen med de lokale fra byen.
Bemærk: De eneste tillæg der betales ved langtidsleje er turistskat og slutrengøring.

Læs mere om Domus Mariae

4 rummelige lejligheder

Palæet fremstår med en flot facade ud mod vejen. Husets opgang kan virke en smule mørk. De fire lejligheder, der udlejes på dagsbasis, er på mange måder flotte og på andre simple. De råder alle over aircondition, sikkerhedsboks og satellitjernsyn samt wi-fi internetforbindelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map