Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Cottage La Conchiglia

 
Cottage La Conchiglia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cottage La Conchiglia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Conchiglia ligger 1 km fra byen Castelammare del Golfos centrum og kun 2 km fra sandstranden. I byen findes alle praktiske fornødenheder foruden butikker og restauranter.

Selv om hele området indbyder til afslapning og solbadning dagen lang, er her også gode muligheder for kulturelle oplevelser i Palermo eller for store naturoplevelser i naturereservatet Lo Zingaro, som ligger kun 8 km herfra.

Læs mere om Cottage La Conchiglia

Selve villaens hjerte er den store solterrasse med pool, solstole og parasoller hvorfra man kan nyde udsigten over landskabet og havet imens man slapper helt af. Den store overdækkede terrasse med spiseplads er også et godt sted at nyde livet, her kan man sidde i skyggen og have overblik over hele poolområdet og havet i det fjerne.

Villa med 6 sovepladser:
- Selve villaen er praktisk indrettet med gode materialer i varme farver med et køkken-alrum med køkkenhjørne og lille spiseplads, to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med brus.

Skjul teksten
 
 
search map