Anmeldelser af Casa Nené

 
Casa Nené er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Nené er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Nené

Læs personlige anmeldelser af Casa Nené som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Nené. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og familie fra Vordingborg boede på Casa Nené i Castellammare del Golfo fra d. 11. til d. 18. oktober 2004.

Vores tur til Castellammare del Golfo gik rigtig godt.Vi var afsted i midten af oktober og vejret var med os. De fleste dage nød vi godt af solen og lidt vind (22-25 gr.) , en enkelt regnvejrsdag og ind imellem lidt jagende skyer. Aftenerne var lidt kølige når solen var gået ned, men et tæppe om benene forlænger nydelsen på terassen. Vi blev modtaget i C.del G. af ejerne af vores lejede hus og blev eskorteret til huset, som lå ret højt oppe på bjerg-skråningen med den flotteste udsigt over bugten og Middelhavet. Huset levede til fulde op til beskrivelsen og over vores forventninger. Vi havde næsten ikke lyst til at forlade det for at tage på de planlagte udflugter i vores lejede bil. Som danskere nød vi selvfølgelig at sidde på terassen og spise om aftenen - efter at have lavet mad i det meget charmerende udendørs køkken med grill. Området indbyder til dejlige køreture som vi valgte ud fra bogen "Turen går til Siclien" + efter pludselige indskydelser. Vi brugte en dag i naturparken Lo Zingaro med rygsæk/badetøj/madpakke - det er virkelig anstrengelserne værd. Turen gik også til Etna - man kan vist ikke besøge Sicilien uden - og det var en større oplevelse end man kan forestille sig. Heldigvis havde vi en dreven chauffør så også turen ind i Palermo og flere andre byer blev en oplevelse. Også fiskerestaurant og lokal pizzakunst nød vi godt af - det er sicilianerne rigtig gode til. Alt i alt en virkelig dejlig ferie til Sicilien, som vi absolut ikke har fået nok af og slet ikke fik set alt det vi ville, så der er stor sandsynlighed for at vi vender tilbage - og også gerne gennem jeres bureau, som gav os al den hjælp vi havde brug for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map