Villa i Castellammare del Golfo på Sicilien

Casa Bianca

 
Casa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pænt, simpelt og funktionelt hus som ligger i et roligt område i grønne omgivelser. Til huset er tilknyttet en dejlig have og stort udendørsareal som er ideelt i forbindelse med spisning og stemning i de lune sicilianske aftenstunder.

Casa Bianca ligger fornuftigt i forhold til byen Castellammare del Golfo, der er cirka 2 km ind til centrum hvor alle indkøbsmuligheder er til rådighed. Huset er et fint udgangspunkt for familier der ønsker lidt plads omkring sig, men samtidig ønsker at være tæt på by og strande. Det er nødvendigt at have egen bil eller lejebil med for at nyde området optimalt - her findes nemlig hverken offentlig transport eller taxa.

Læs mere om Casa Bianca

Hus med 6 sovepladser:
Huset er fordelt på to etager hvor den nederste del består af en kombination mellem køkken og opholdsstue (udstyret med pejs og fjernsyn). Dette lokale er meget rummeligt. Desuden er der samt badeværelse med toilet og bruser.
Øverste etage indeholder to soveværelser med dobbeltseng, et lille soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og brus.
Bemærk venligst at airconditionanlægget er forsynet med tæller, og at der afregnes efter forbrug.

Skjul teksten
 
 
search map