Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balcone Silvana

 
Balcone Silvana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Silvana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Silvana ligger i Via Roma i Castellammare del Golfos hyggelige centrum, i kort afstand fra indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Lejligheden råder over to balkoner, af hvilke den ene har blick over havet fra siden. Lejligheden er endvidere udstyret md aircondition, fjernsyn og vaskemaskine og kan gæste op til 6 personer.

Læs mere om Balcone Silvana

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med balkon):
- Lejligheden ligger på første sal og er ca. 92 m². Fra indgangen kommer man ind i det store opholdsrum, hvor der er køkkenhjørne (med ovn og fryseboks), spisebord og sovesofa til 2 personer (bedst til børn under 12 år). Fra stuen er der udgang til den ene balkon som er ca. 1 meter bred og 2 meter lang og hvorfra man har udsyn til havnen og havet. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og mulighed for en ekstra opredning samt udgang til balkon, der vender mod bjerget, og et badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map