Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Balcone Bellavista

 
Balcone Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hold din ferie midt i det charmerende centrum af Castellammare del Golfo. Herfra har du kun få trin ned af trappen til en af byens bedste restauranter, og du har flere spisesteder at vælge imellem i kort gåafstand. Inde i byen finder du gode shoppingsmuligheder til dine måltider eller til dine erindringer herfra.

Kort til havnen og til stranden

Fra Balcone Bellavista har du udkik ud til havnen, der ligger en kort gåtur på 5-8 minutter fra din trappeopgang. Ved havnen er der også strand, som dog ikke er den bedste at ligge på i byen. Går du til den anden side af byen (du følger hovedgaden ned mod borgen og drejer så til højre mod Piazza Petriolo), finder du en god lille sandstrand, hvor det er muligt at leje liggestole og parasoller. Er du mest til en bred og bounty-agtig sandstrand, så kan du tage bussen mod togstationen, der ligger to km fra centrum og nyde den fineste sand, som du kan drømme om. Her er stranden børnevenlig, og bussen kører så ofte, at du ikke behøver at have en bil med. Lej dog gerne en bil hvis du vil opleve området mere, besøge Segestas arkæologiske grav og templer, Erices flotte middelaldercentrum, saltminerne ved trapani, Marsala og ...

Nyd udsigten over havet og havnen

Lejligheden har balkon, der går hele vejen rundt om bygningen. Her er der plads nok til at sidde ude og kikke over gaden og caféen nedeunder, hvor de gamle sidder og spiller kort mens de unge hygger sig i siestaens timer eller inden aftensmaden, eller mod nord hvor havet dukker op mellem byens tage og det stejle bjerg lige over for. På balkonen er der også plads nok til at læse en bog, nyde et glas vin eller ryge en cigaret - spisning må foregå indendørs i din stue eller ude på en af de restauranter med terrasse, der findes i nærheden.

Lejligheden på Balcone Bellavista

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal med aflang balkon og havudsigt fra siden)

Lejligheden ligger på anden sal og har både udsigt over rådhuset på dene ne side og mod havet på den anden. Den er ca. 50 m² og består af køkken (med ovn og køleskab med fryseboks), opholdsstue med køkkenbord og mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa, soveværelse med smal dobbeltseng (halvanden soveplads) og udgang til balkon med havudsigt fra siden, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon mod rådhuset samt eget bad med toilet og bruser samt et badeværelse med til med toilet og bruser. Lejligheden er endvidere udstyret med aircondition, fjernsyn og wi-fi.

 
 
search map