Anmeldelser af Appartamenti Pescatore
Ferielejlighed Terrazza dei Poeti
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fin lejlighed med skøn beliggenhed

Vi kendte allerede lejligheden fra et ophold i 2013. Den gang synes vi rigtig godt om byen, om lejlighedens beliggenhed og terrassen. Det gør vi stadig og i de mellemliggende år er lejligheden blevet fint renoveret, og nu synes vi også rigtig godt om lejligheden. Det er fx. rart at der er kommet et ekstra badeværelse og skygge på terrassen. Lejligheden er også blevet hyggelig indrettet og køkkenafdelingen er blevet lidt større, så det er blevet lettere selv at lave mad, hvis det er det man har lyst til.
Der er stadig godt gang i byen i oktober, så man skal være klar over at der kan være høj musik i gaderne til klokken 2-3 om natten, 2-3 dage om ugen. Man kan sidde på terrassen og synge med (gå ned og deltage hvis man ikke har børn med), eller gå i seng og være irriteret over larmen. Vi valgte det første.

Castellammare del Golfo som feriedestination

Gider I ikke lave morgenmad selv den føste morgen, kan vi anbefale Tipicamente, lidt op ad gaden, som har et stort udvalg af lækkerier. Vi endte med at besøge cafeen næsten hver morgen.
Erice er en sød lille by, højt oppe, med en fantastisk udsigt.
Vi besøgte også terme Segestane. Det var en lidt kold oktober i år, så det var dejligt med en varm svømmetur (over 40 grader varmt vand - puh) og lidt vandmassage.
Standen lige øst for Castellammare er lang og smuk. Har I bil er den at foretrække frem for bystranden.

Appartamenti Pescatore
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Pescatore
Fireværelseslejlighed Terrazza dei Poeti med 5/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Appartamenti Pescatore
 
search map