Anmeldelser af Appartamenti Pescatore
Ferielejlighed Terrazza dei Poeti
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Super oplevelse

Super fed lejlighed som er ny istandsat. Dog manglede der meget en ovn. Vi kunne ikke rigtig lave det mad vi gerne ville. Der skulle være en ovn i stedet for en opvaskemaskine. Der var alligevel ikke nok service til at fylde en opvaskemaskine, så en ovn ville være mere på sin plads. Vi vaskede op i hånden efter hvert måltid, så vi havde noget at spise og drikke af til næste måltid. Dejlig terrasse som vi nød til fulde at sidde på. Dog skal man være indstillet på meget støj fra musik om aftenen. Noget musik bedre end andet.
Rigtig sød udlejer med styr på udlejningen. Han tog imod os som aftalt også selvom vi var blevet forsinket pga. færgen. Han fulgte os til lejligheden og viste os rundt. Der var 2 badeværelser, hvoraf den ene brusekabine var i stykker. Udlejer lovede at dette ville blive lavet i løbet af et par dage. Det blev dog ikke lavet imens vi var der. Typisk italiensk. Tingene sker ikke så hurtigt. Så godt at der var et andet bad vi kunne benytte.
Vi var der i 14 dage og fik skiftet håndklæder om fredagen, hvilket var rigtig dejligt og noget vi ikke havde forventet.
Vi fik lov til at låne udlejers garage, hvilket var guld værd, når man har bil med fra Danmark. Det er meget svært at finde en parkeringsplads i nærheden af lejligheden. Lejligheden ligger i en gågade.
Badestranden i byen var ikke den bedste. Så vi skulle ud at køre ca. 10 minutter hver gang vi skulle til stranden. Det var så ikke noget problem, da vi altid var sikker på at kunne parkere, når vi kom tilbage. Hvis ikke vi havde haft parkeringspladsen, havde vi nok ikke kørt så meget rundt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som vi gerne kommer tilbage til.

Castellammare del Golfo som feriedestination

Appartamenti Pescatore
Rent og pænt
Gæstfrihed

Søde og venlige
Beliggenhed

Dejligt
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Pescatore
Fireværelseslejlighed Terrazza dei Poeti med 5/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Appartamenti Pescatore
 
search map