Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Appartamenti Pescatore

Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Appartamenti Pescatore ligger langs gågaden i Castellammare del Golfo centrum Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Udsigt fra Terrazza dei Poeti Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Opholdsstuen i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Badeværelse i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Soveværelse i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Nyd havudsigten i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Hemsen i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Nyd havudsigten i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Stuen i ferielejlighed Balcone degli Amanti Hemsen i i ferielejlighed Balcone degli Amanti
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Pescatore ligger i det hyggelige centrum af Castellammare. Fra den store lejlighed nydes en spektakulær udsigt over havnen og havet, som ligger kun 150 meter fra huset. I nærheden og i hele byen er der mange muligheder for indkøb og for at smage den spændende sicilianske madlavning - du vil ikke savne god mad i Castellammaredel Golfo!

Familieferie i Castellammare del Golfo

Her er ingen pool og ingen forlystelsespark, men du kan alligevel sagtens have en god ferie med familien: fra byens havn kan du sejle med privat båd langs med kysten og opleve naturreservatet Lo Zingaro, gode strande og smukke klipper mod vest. I bil eller i bus kan du komme til den brede, lange og børnevenlige sandstrand mellem byen og Alcamo Marina. Eller du kan køre til Segesta (græsk tempel og teater) og med samme billet til Selinuntes templer ... og fra byens togstation kan du køre til Palermo og opleve storbyens gademarkeder som Ballaro og Vucciria.

Læs mere om Appartamenti Pescatore

Lys lejlighed tæt på byens liv og spisesteder

Her bor du midt i byen i maleriske omgivelser. Neden for trappen finder du via Garibaldi, hvor der er caféer og spisesteder. Få skridt op ad bakken befinder du dig på 4 canti, som betragtes som byens centrum. Du er i hvert fald nået tæt på rådhuset og på den hyggelige kommunale park. I den modsatte retning, altså mod vandet, går du ned mod borgen og indenda, kan du gå ned mod havnen på den ene side, eller mod byens bedste strand (som dog ikke er særligt stor) ved Piazza Petrolo på den anden.

Lejlighederne på Appartamenti Pescatore

Fireværelseslejlighed Terrazza dei Poeti med 5/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på anden sal, men grundet de høje etager er det lige som at gå op til 3. sal. Den er blevet ny standsat i 2015 og er ca. 95 m² stor. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med gasblus, opvaskemaskine, lille elektrisk ovn og elkande), udgang til terrasse med bord og stole og med havudsigt, tre soveværelser - af hvilke det ene på hemsen - med to enkeltsenge, der nemt kan samles til dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser (af hvilke det ene med vaskemaskine).

Etværelseslejlighed Balcone degli Amanti med 2/3 sovepladser (med hems og balkon)

Lejligheden ligger på anden sal, men grunde de høje etager er det lige som at gå op til 3. sal. Dent er blevet ny standsat i 2015 og er ca. 45 m² stor. Den består af stor opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med gasblus, lille elektrisk ovn og elkande), bred sovesofa og udgang til balkon. En trappe fører op til hemsen, hvor der er to sovepladser. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map