Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

Appartamenti Pescatore

Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Appartamenti Pescatore ligger langs gågaden i Castellammare del Golfo centrum Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Udsigt fra Terrazza dei Poeti Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Ferielejlighed Terrazza dei Poeti Opholdsstuen i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Badeværelse i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Soveværelse i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Nyd havudsigten i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Hemsen i i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Nyd havudsigten i ferielejlighed Terrazza dei Poeti Stuen i ferielejlighed Balcone degli Amanti Hemsen i i ferielejlighed Balcone degli Amanti
 
Appartamenti Pescatore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Pescatore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Pescatore ligger i det hyggelige centrum af Castellammare. Fra den store lejlighed nydes en spektakulær udsigt over havnen og havet, som ligger kun 150 meter fra huset. I nærheden og i hele byen er der mange muligheder for indkøb og for at smage den spændende sicilianske madlavning - du vil ikke savne god mad i Castellammaredel Golfo!

Familieferie i Castellammare del Golfo

Her er ingen pool og ingen forlystelsespark, men du kan alligevel sagtens have en god ferie med familien: fra byens havn kan du sejle med privat båd langs med kysten og opleve naturreservatet Lo Zingaro, gode strande og smukke klipper mod vest. I bil eller i bus kan du komme til den brede, lange og børnevenlige sandstrand mellem byen og Alcamo Marina. Eller du kan køre til Segesta (græsk tempel og teater) og med samme billet til Selinuntes templer ... og fra byens togstation kan du køre til Palermo og opleve storbyens gademarkeder som Ballaro og Vucciria.

Læs mere om Appartamenti Pescatore

Lys lejlighed tæt på byens liv og spisesteder

Her bor du midt i byen i maleriske omgivelser. Neden for trappen finder du via Garibaldi, hvor der er caféer og spisesteder. Få skridt op ad bakken befinder du dig på 4 canti, som betragtes som byens centrum. Du er i hvert fald nået tæt på rådhuset og på den hyggelige kommunale park. I den modsatte retning, altså mod vandet, går du ned mod borgen og indenda, kan du gå ned mod havnen på den ene side, eller mod byens bedste strand (som dog ikke er særligt stor) ved Piazza Petrolo på den anden.

Lejlighederne på Appartamenti Pescatore

Fireværelseslejlighed Terrazza dei Poeti med 5/6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på anden sal, men grundet de høje etager er det lige som at gå op til 3. sal. Den er blevet ny standsat i 2015 og er ca. 95 m² stor. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med gasblus, opvaskemaskine, lille elektrisk ovn og elkande), udgang til terrasse med bord og stole og med havudsigt, tre soveværelser - af hvilke det ene på hemsen - med to enkeltsenge, der nemt kan samles til dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser (af hvilke det ene med vaskemaskine).

Etværelseslejlighed Balcone degli Amanti med 2/3 sovepladser (med hems og balkon)

Lejligheden ligger på anden sal, men grunde de høje etager er det lige som at gå op til 3. sal. Dent er blevet ny standsat i 2015 og er ca. 45 m² stor. Den består af stor opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med gasblus, lille elektrisk ovn og elkande), bred sovesofa og udgang til balkon. En trappe fører op til hemsen, hvor der er to sovepladser. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Pescatore

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Pescatore som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Pescatore. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Appartamenti Pescatore

Fin lejlighed med skøn beliggenhed

Vi kendte allerede lejligheden fra et ophold i 2013. Den gang synes vi rigtig godt om byen, om lejlighedens beliggenhed og terrassen. Det gør vi stadig og i de mellemliggende år er lejligheden blevet fint renoveret, og nu synes vi også rigtig godt om lejligheden. Det er fx. rart at der er kommet et ekstra badeværelse og skygge på terrassen. Lejligheden er også blevet hyggelig indrettet og køkkenafdelingen er blevet lidt større, så det er blevet lettere selv at lave mad, hvis det er det man har lyst til.
Der er stadig godt gang i byen i oktober, så man skal være klar over at der kan være høj musik i gaderne til klokken 2-3 om natten, 2-3 dage om ugen. Man kan sidde på terrassen og synge med (gå ned og deltage hvis man ikke har børn med), eller gå i seng og være irriteret over larmen. Vi valgte det første.

Læs mere

Super oplevelse

Super fed lejlighed som er ny istandsat. Dog manglede der meget en ovn. Vi kunne ikke rigtig lave det mad vi gerne ville. Der skulle være en ovn i stedet for en opvaskemaskine. Der var alligevel ikke nok service til at fylde en opvaskemaskine, så en ovn ville være mere på sin plads. Vi vaskede op i hånden efter hvert måltid, så vi havde noget at spise og drikke af til næste måltid. Dejlig terrasse som vi nød til fulde at sidde på. Dog skal man være indstillet på meget støj fra musik om aftenen. Noget musik bedre end andet.
Rigtig sød udlejer med styr på udlejningen. Han tog imod os som aftalt også selvom vi var blevet forsinket pga. færgen. Han fulgte os til lejligheden og viste os rundt. Der var 2 badeværelser, hvoraf den ene brusekabine var i stykker. Udlejer lovede at dette ville blive lavet i løbet af et par dage. Det blev dog ikke lavet imens vi var der. Typisk italiensk. Tingene sker ikke så hurtigt. Så godt at der var et andet bad vi kunne benytte.
Vi var der i 14 dage og fik skiftet håndklæder om fredagen, hvilket var rigtig dejligt og noget vi ikke havde forventet.
Vi fik lov til at låne udlejers garage, hvilket var guld værd, når man har bil med fra Danmark. Det er meget svært at finde en parkeringsplads i nærheden af lejligheden. Lejligheden ligger i en gågade.
Badestranden i byen var ikke den bedste. Så vi skulle ud at køre ca. 10 minutter hver gang vi skulle til stranden. Det var så ikke noget problem, da vi altid var sikker på at kunne parkere, når vi kom tilbage. Hvis ikke vi havde haft parkeringspladsen, havde vi nok ikke kørt så meget rundt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som vi gerne kommer tilbage til.

Læs mere

Appartamenti Pescatore

Dejlig by, værten Mimmo Como var fantastisk venlig og hjælpsom.

Læs mere

Sicilien - Castellammare del Golfo

I begyndelsen af november, så lukker denne her by ned for vintern. Barer og restauranter er næsten tomme, det ikke så sjovt...

Læs mere

Fin lejlighed med god beliggenhed

Fin lejlighed med udsigt til vandet/havnen. Stor rummelig terrasse. Dog mangler der skab/skuffer til tøj i det ene værelse.

Læs mere

Det varmeste værtsskab man kan tænke sig.

Vi var overvældede over den varme og gæstfrihed, som skyllede os imøde fra Mimmo, den søde lokale mand, der ejede vores lækre lejelejlighed. Stedet er netop blevet sat tip top i stand, der var et perfekt etableret køkken og to flotte badeværelser, og vi havde en fremragende udsigt udover byen fra vores tagterrasse. Castellammare er i den grad en uopdaget perle med venlig befolkning og superfine spisesteder, vi var især glade for cous cousen hos Maria Pia.

Læs mere
 
search map