Anmeldelser af Albergo La Piazzetta

 
Albergo La Piazzetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Piazzetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo La Piazzetta

Læs personlige anmeldelser af Albergo La Piazzetta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo La Piazzetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Første parket til italiensk stemning og byliv

Fra balkonen ud mod Piazza Europa er man på første parket til facinerende og ægte italiens stemning og byliv. Hotellet er rent og pænt og har alle nødvendige faciliteter og betjeningen er meget venlig og imødekommende. Vi havde reserveret med direkte havudsigt, men her passer beskrivelsen ikke helt rigtig. Der burde stå havkig, idet der er kig til havet mellem de foranliggende bygningerne. Parkeringsforholdene kan være vanskelige, men vi fandt ud af, at kl.16:00-17:00 er det bedste tidspunkt, hvis man vil sikre sig en parkeringsplads ud for eller i nærheden af hotellet. I området omkring hotellet, er der mange gode restauranter. Albergo La Piazetta får vores bedste anbefalinger.

Albergo La Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Piazzetta
Junor Suite med balkon med direkte havkig og

Beskrivelsen bør nok være "havkig"
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Virkede ikke og havde ikke virket gennem længere tid
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hotel med atmosfære

Hotellet ligger lige ned til et lille torv uden støj, med udsigt over vandet, hvis man vælger værelserne øverst oppe. Personalet er venligt og hjælpsomme, og værelserne er med gode senge, de er rene og store. Morgenmaden er ok, men ikke noget at skrive hjem om, hvis der skulle være et lille "men". Den serveres dog på en perfekt stor tag terrasse, som man altid ønsker som feriemål.

Anbefaling til kommende gæster

Sørg for at få værelse øverst, så du får det smukke havkik.

Albergo La Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Piazzetta
Superiorværelse med balkon og
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Albergo La Piazzetta

Albergo La Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Piazzetta
Superiorværelse med balkon og
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Albergo La Piazzetta

Albergo La Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Piazzetta
Standardværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Super godt hotel og service

Der var abselut ikke noget at klage over, vi håber at komme tilbage næste år.

Per og Malene

Albergo La Piazzetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo La Piazzetta
Superiorværelse med balkon og
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tine og manden fra Hadsten boede på Albergo La Piazzetta i Castellammare del Golfo fra d. 11. til d. 14. oktober 2012. Derefter kørte de videre til Il Vecchio Frantoio i Madonie Naturreservat og til Tenuta Stoccatello i den sydvestlige del af Sicilien. De skrev efter rejsen:

Her på den første mørke, våde og kolde aften med vintertid er dejligt at tænke tilbage på en dejlig ferie til Sicilien. Det er optimalt at rejse dertil i oktober, hvor det stadig er sommervejr og havet har badetemperatur. Ganske vist havde vi også ca. 2 1/2 dag med regnvejr, men det må man være forbedt på på den årstid. Vi har tidligere været på Sicilien i juli og orkede ikke andet end badeferie dengang, hvor vi på denne tur fik fik meget mere.
Først en masse roser for jeres udførlige rejseforslag til denne tur. Jeg plejer at planlægge alt selv, men valgte denne gang at rådføre mig med jer. Straks kom der et forslag fra Filippo bosiddende på Sicilien, der bl.a. kunne fortælle om forskellen på agroturismoer på Sicilien og i Toscana.
Vi var meget glade for forslaget om at bo nogle dage i Castellamare del Golfo. En rigtig dejlig by med den helt rigtige størrelse til os. Der var masser af butikker og restaturanter, men alligevel en lille og hyggelig by. Vi skulle egtl. have boet i lejlighed med havudsigt, men det gik i vasken. Vi valgte så selv Albergo La Piazetta og det var et fint lille hotel tæt på vandet og med storslået udsigt fra den fælles tagterrasse, hvor morgenmaden blev serveret.
Værelset var fint og med balkon med skrå havudsigt, men vi havde også valgt et superior værelse, der ikke var helt billigt. Vi havde læst i andre anmeldelser at morgenmaden ikke var noget at skrive hjem om og det var korrekt... Når man har læst så meget om det dejlige sicilianske brød, er det ret jammerligt at tygge i små, seje brød der mindede mistænkeligt om Hattingflutes (undskyld Hatting). Vi overvejede at hente brød hos bageren omkring hjørnet, men fik det ikke gjort. Vi morede os også over at der var æggekurv og æggebægre, men ingen æg de to ud af tre dage. Beskeden var "finished", men os bekendt var der kun os på hotellet eller højst et par mere....nå, det er detaljer, vi ved jo godt, man ikke selv gør meget ud af morgenmaden på de kanter, men morgenmaden var generelt noget træt i det. Personalet i receptionen var vældigt flinke.
Næste stop var et agroturismo på toppen af et bjerg, med en lille snoet vej dertil, ca. 5 km fra den lille by Scillato. Vi var tæskeheldige at ankomme søndag kl 13, ligesom man gjorde klar til den store søndagsfrokost og det vrimlede med lokale, der havde snoet sig op af bjerget for at indtage deres frokost her. Det kan vi godt forstå! Vi blev hjerteligt modtaget af værten, der talte fint engelsk og som straks bød på et glas vin. Da vi sad i den smukke have i strålende solskin og med udsigt til den flotte pool og bjergene, tænkte vi: det her bliver højdepunktet, og det holdt stik. Vi aftalte at spise med fra den helt suveræne antipasti buffet, der var stillet op på tre store borde i den rustikke opholdsstue. Det var det bedste antipasti, vi nogensinde har fået!
Desværre slog vejret om og vi fik aldrig prøvet poolen. Der var heller ikke mulighed for at gå ret meget tur direkte fra agroturismoet. Vi gik lidt op af bjerget, men desværre havde der været brand lige omkring stedet, og alt var sort og afsvedet. Bygningerne var en pudsig blanding af ruin og restaurerede dele af bygninger og vældigt charmerende. Kan anbefales til et kortere ophold, hvor man må være indstillet på at køre uanset hvor man skal hen derfra. Kun værten og hans hustru kunne engelsk, så det var svært at checke ud pga. sprogproblemer. Men det er vel tegn på, man er kommet til strøg, hvor der endnu ikke er meget udenlandsk turisme og det er jo også det, man ofte søger. Morgenmaden på stedet var fin, og med "rigtigt" brød.
Sidste sted var Tenuta Stoccatello tæt på byen Menfi på sydkysten. Det passede fint med en blanding af by og land, havde vi valgte tre agroturismoer var det blevet for ensomt, da vi var de eneste det sidste sted og der kun var få på sted nr. 2. Vi havde læst at det unge par, der drev stedet, måske havde mistet lidt af entusiasmen og det vil vi gerne skrive under på. De fortalte, at de havde fri i november, hvilket var deres eneste ferie i løbet af året. Det glædede de sig meget til, hvilket er forståeligt, lidt mere træls er det, når man føler,de er ved at lukke ned og ikke rigtigt gider mere nu. Nicoletta sagde diekte, at hun ville lblive skør, hvis hun ikke snart kom væk fra stedet og arbejde, arbejde, arbejde...Der havde været storm natten før vores ankomst, så måske derfor fik vi ikke det ønskede værelse på 1.sal med udsigt, men et lidt trist og mørkt værelse bag receptionen. Der skulle nemlig repareres på taget på den anden bygning. Lidt ensomt at spise alene i restauranten. Maden var fin nok, men ikke noget særligt. Morgenmaden var decideret sølle, kun meget tørt toastbrød.
Vi er helt med på, at vi rejste i slutningen af sæsonen, hvor der ikke er så mange andre og der ikke er basis for bugnende morgenborde. Men det må omvendt heller ikke blive så sølle, at man føler man kommer lidt til ulejlighed. Det kan anbefales, at benytte sig af muligheden for massage. Det er ellers slet ikke noget, vi gør i, men en meget sød ung kvinde solgte massage for 35 euro per person. Foregik på stedet. Poolen var grøn og ubrugelig og Nicoletta (værtinden) grinede meget, da vi ved ankomst spurgte om man kunne bade i poolen. Måske var det for sent på året, men vi har også læst, at de ikke var for gode til at vedligeholde den.
Dette sidste sted vil vi nok ikke anbefale andre, hvis man kommer på den tid af året. Det lå på landet og selve stedet var charmerende nok, men virkede som sagt lidt for udgået. Der var en dejlig badstrand v. Menfi, Lido Fiore som vi besøgte. Skønt med et lunt havbad i oktober.
Samlet set en dejlig tur med lidt svipsere. Næste gang skal vi til Toscana igen og besøge nogle af de fantastiske agroturismoer her!
Det blev en lang smøre, klip bare i det og tag det, der kan bruges til hjemmesiden.
Endelig: som altid stor ros for jeres super hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Pia og Henrik fra København K boede på Albergo La Piazzetta i Castellammare del Golfo fra d. 14. til d. 18. september 2011. De kom fra Vulcano Ø og fra Borgo San Gregorio, hvor de havde tilbragt nogle dage:

Hotellet La Piazzetta i Castellamare var også en dejlig oplevelse - ikke mindst vores værelse nr. 202. Det var bedårende og sikke en udsigt over torvet og byens tage ud mod vandet. Meget hjælpsom og professionel betjening. God morgenmad på 3. sal, hvor udsigten er endnu bedre. For os uden bil var det nemt med bus at besøge Alcamo (hvor der var lidt flere forretninger) og ikke mindst en bustur til Scopello, som er en oplevelse i sig selv. Dog skulle man gå frem og tilbage til kysten for at besøge det gamle tunfiskested og den tjeneste skal man gøre sig selv - også selv om man ikke er i bil. Der er en støvet og meget varm smutvej ned gennem selve Scopello. Den bedste tur havde vi dog nok da vi købte billetter med "tourservice3000" til en sejltur ud til Capo San Vito - det var en mindre båd, men sikke en smuk tur - snorkling og badning på dybt vand, grotter og en meget rar og entusiatisk "kaptajn". Forplejningen var god og et 2-timers ophold i Capo San Vito med den fantastisk hvide sandstrand og det turkisfarvede vand uden så meget som en sten på sandbunden, var selvfølgelig dejlig, men - men strande uden rækker af solsenge og parasoller er nu det bedste.

Udover dette må vi sige, at al den offentlige trafik vi benyttede os af, stort set gik til tiden, både skibe, tog og busser, så for os uden kørekort, har der ikke været transportproblemer. Det er ikke sidste gang turen går til Sicilien. Vi vil også gerne en gang besøge Cefalu.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map