Hotel i Castellammare del Golfo på Sicilien

Albergo La Piazzetta

 
Albergo La Piazzetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Piazzetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo La Piazzetta ligger i Castellammares historiske centrum på det lille torv Piazza Europa. Fra torvet fører vejen ned mod den lille strand ved Piazza Petrolo (ca. 100 meter), hvor du også finder adskillige spisesteder og isbar. Går du mod havnen, krydser du Corso Garibaldi, hvor der findes butikker af alle slags. Knap 2 km herfra ligger den lange, lækre sandstrand La Plaja.

Et rigtigt hjem med komfort

Hotellet var oprindeligt et palæ, hvor Marisa, den nuværende ejer, selv blev født. Familien er ikke længere så stor og med tiden blev palæet mindre og mindre beboet. For at undgå at palæet skulle gå i forfald, transformerede hun det til et lille familiebestyret hotel, der gerne skulle virke som et rigtigt hjem. I stueetagen finder du reception og en lille bar samt Pietro, der i dag bestyrer huset. En elevator fører op til etagerne ovenover, og på øverste etage findes den tidligere opholdsstue, som har udgang til en flot og bred terrasse med udsigt over havet. Her er nu indrettet morgenmadsrestaurant (åbent fra kl. 07.30 til kl. 10.00), hvor du også er velkommen til at nyde en øl eller et glas vin på alle dagens tidspunkter.

Læs mere om Albergo La Piazzetta

Gode værelser nogle endda med havudsigt

Marisa rejste selv en del i forbindelse med sit job og har sørget for, at hotellet ikke har de mangler, hun ofte selv har mødt på sine rejser, hvorfor alle værelser har badeværelse med vindue og god opbevaringsplads. På dit værelse finder du endvidere aircondition, wi-fi internetopkobling, fjernsyn, værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne er alle indrettet i samme stil, men er forskellige hvad angår størrelse samt udsigt. De værelser, der har direkte havudsigt, vender ud til det lille torv og får derfor mere støj fra de lokale unge, der samles her nu og da med deres knallerter (især i juli og august).

- Standardværelserne har hverken balkon eller særlig udsigt. De råder ellers over alle de faciliteter som er beskrevet ovenfor. Nogle af dem har plads til en ekstra opredning.
- Superiorværelserne råder over balkon som i de fleste tilfælde har havkig fra siden (men det garanteres ikke). De er lidt større og lysere end standardværelserne og er ideelle til længere ophold. Ligesom standardværelserne har nogle af dem plads til en ekstra opredning.
- Hotellets tre Junior suite værelser råder over balkon, som enten har havudsigt fra siden (2 stk) eller direkte (1 stk). De er særdeles hyggelige med et hjørne med bord og stole og særlige malerier og litografier. Værelserne med direkte udsigt over havet er faktisk de mindste og har plads til højst en ekstra soveplads. Nogle af de andre med udsigt over havet fra siden har plads til op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Albergo La Piazzetta

Læs personlige anmeldelser af Albergo La Piazzetta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo La Piazzetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Albergo La Piazzetta

Første parket til italiensk stemning og byliv

Fra balkonen ud mod Piazza Europa er man på første parket til facinerende og ægte italiens stemning og byliv. Hotellet er rent og pænt og har alle nødvendige faciliteter og betjeningen er meget venlig og imødekommende. Vi havde reserveret med direkte havudsigt, men her passer beskrivelsen ikke helt rigtig. Der burde stå havkig, idet der er kig til havet mellem de foranliggende bygningerne. Parkeringsforholdene kan være vanskelige, men vi fandt ud af, at kl.16:00-17:00 er det bedste tidspunkt, hvis man vil sikre sig en parkeringsplads ud for eller i nærheden af hotellet. I området omkring hotellet, er der mange gode restauranter. Albergo La Piazetta får vores bedste anbefalinger.

Læs mere

Hotel med atmosfære

Hotellet ligger lige ned til et lille torv uden støj, med udsigt over vandet, hvis man vælger værelserne øverst oppe. Personalet er venligt og hjælpsomme, og værelserne er med gode senge, de er rene og store. Morgenmaden er ok, men ikke noget at skrive hjem om, hvis der skulle være et lille "men". Den serveres dog på en perfekt stor tag terrasse, som man altid ønsker som feriemål.

Læs mere

Super godt hotel og service

Der var abselut ikke noget at klage over, vi håber at komme tilbage næste år.

Per og Malene

Læs mere

Bedømmelse af Albergo La Piazzetta

Læs mere

Bedømmelse af Albergo La Piazzetta

Læs mere

Tine og manden fra Hadsten boede på Albergo La Piazzetta i Castellammare del Golfo fra d. 11. til d. 14. oktober 2012. Derefter kørte de videre til Il Vecchio Frantoio i Madonie Naturreservat og til Tenuta Stoccatello i den sydvestlige del af Sicilien. De skrev efter rejsen:

Her på den første mørke, våde og kolde aften med vintertid er dejligt at tænke tilbage på en dejlig ferie til Sicilien. Det er optimalt at rejse dertil i oktober, hvor det stadig er sommervejr og havet har badetemperatur. Ganske vist havde vi også ca. 2 1/2 dag med regnvejr, men det må man være forbedt på på den årstid. Vi har tidligere været på Sicilien i juli og orkede ikke andet end badeferie dengang, hvor vi på denne tur fik fik meget mere.
Først en masse roser for jeres udførlige rejseforslag til denne tur. Jeg plejer at planlægge alt selv, men valgte denne gang at rådføre mig med jer. Straks kom der et forslag fra Filippo bosiddende på Sicilien, der bl.a. kunne fortælle om forskellen på agroturismoer på Sicilien og i Toscana.
Vi var meget glade for forslaget om at bo nogle dage i Castellamare del Golfo. En rigtig dejlig by med den helt rigtige størrelse til os. Der var masser af butikker og restaturanter, men alligevel en lille og hyggelig by. Vi skulle egtl. have boet i lejlighed med havudsigt, men det gik i vasken. Vi valgte så selv Albergo La Piazetta og det var et fint lille hotel tæt på vandet og med storslået udsigt fra den fælles tagterrasse, hvor morgenmaden blev serveret.
Værelset var fint og med balkon med skrå havudsigt, men vi havde også valgt et superior værelse, der ikke var helt billigt. Vi havde læst i andre anmeldelser at morgenmaden ikke var noget at skrive hjem om og det var korrekt... Når man har læst så meget om det dejlige sicilianske brød, er det ret jammerligt at tygge i små, seje brød der mindede mistænkeligt om Hattingflutes (undskyld Hatting). Vi overvejede at hente brød hos bageren omkring hjørnet, men fik det ikke gjort. Vi morede os også over at der var æggekurv og æggebægre, men ingen æg de to ud af tre dage. Beskeden var "finished", men os bekendt var der kun os på hotellet eller højst et par mere....nå, det er detaljer, vi ved jo godt, man ikke selv gør meget ud af morgenmaden på de kanter, men morgenmaden var generelt noget træt i det. Personalet i receptionen var vældigt flinke.
Næste stop var et agroturismo på toppen af et bjerg, med en lille snoet vej dertil, ca. 5 km fra den lille by Scillato. Vi var tæskeheldige at ankomme søndag kl 13, ligesom man gjorde klar til den store søndagsfrokost og det vrimlede med lokale, der havde snoet sig op af bjerget for at indtage deres frokost her. Det kan vi godt forstå! Vi blev hjerteligt modtaget af værten, der talte fint engelsk og som straks bød på et glas vin. Da vi sad i den smukke have i strålende solskin og med udsigt til den flotte pool og bjergene, tænkte vi: det her bliver højdepunktet, og det holdt stik. Vi aftalte at spise med fra den helt suveræne antipasti buffet, der var stillet op på tre store borde i den rustikke opholdsstue. Det var det bedste antipasti, vi nogensinde har fået!
Desværre slog vejret om og vi fik aldrig prøvet poolen. Der var heller ikke mulighed for at gå ret meget tur direkte fra agroturismoet. Vi gik lidt op af bjerget, men desværre havde der været brand lige omkring stedet, og alt var sort og afsvedet. Bygningerne var en pudsig blanding af ruin og restaurerede dele af bygninger og vældigt charmerende. Kan anbefales til et kortere ophold, hvor man må være indstillet på at køre uanset hvor man skal hen derfra. Kun værten og hans hustru kunne engelsk, så det var svært at checke ud pga. sprogproblemer. Men det er vel tegn på, man er kommet til strøg, hvor der endnu ikke er meget udenlandsk turisme og det er jo også det, man ofte søger. Morgenmaden på stedet var fin, og med "rigtigt" brød.
Sidste sted var Tenuta Stoccatello tæt på byen Menfi på sydkysten. Det passede fint med en blanding af by og land, havde vi valgte tre agroturismoer var det blevet for ensomt, da vi var de eneste det sidste sted og der kun var få på sted nr. 2. Vi havde læst at det unge par, der drev stedet, måske havde mistet lidt af entusiasmen og det vil vi gerne skrive under på. De fortalte, at de havde fri i november, hvilket var deres eneste ferie i løbet af året. Det glædede de sig meget til, hvilket er forståeligt, lidt mere træls er det, når man føler,de er ved at lukke ned og ikke rigtigt gider mere nu. Nicoletta sagde diekte, at hun ville lblive skør, hvis hun ikke snart kom væk fra stedet og arbejde, arbejde, arbejde...Der havde været storm natten før vores ankomst, så måske derfor fik vi ikke det ønskede værelse på 1.sal med udsigt, men et lidt trist og mørkt værelse bag receptionen. Der skulle nemlig repareres på taget på den anden bygning. Lidt ensomt at spise alene i restauranten. Maden var fin nok, men ikke noget særligt. Morgenmaden var decideret sølle, kun meget tørt toastbrød.
Vi er helt med på, at vi rejste i slutningen af sæsonen, hvor der ikke er så mange andre og der ikke er basis for bugnende morgenborde. Men det må omvendt heller ikke blive så sølle, at man føler man kommer lidt til ulejlighed. Det kan anbefales, at benytte sig af muligheden for massage. Det er ellers slet ikke noget, vi gør i, men en meget sød ung kvinde solgte massage for 35 euro per person. Foregik på stedet. Poolen var grøn og ubrugelig og Nicoletta (værtinden) grinede meget, da vi ved ankomst spurgte om man kunne bade i poolen. Måske var det for sent på året, men vi har også læst, at de ikke var for gode til at vedligeholde den.
Dette sidste sted vil vi nok ikke anbefale andre, hvis man kommer på den tid af året. Det lå på landet og selve stedet var charmerende nok, men virkede som sagt lidt for udgået. Der var en dejlig badstrand v. Menfi, Lido Fiore som vi besøgte. Skønt med et lunt havbad i oktober.
Samlet set en dejlig tur med lidt svipsere. Næste gang skal vi til Toscana igen og besøge nogle af de fantastiske agroturismoer her!
Det blev en lang smøre, klip bare i det og tag det, der kan bruges til hjemmesiden.
Endelig: som altid stor ros for jeres super hjemmeside.

Læs mere
 
search map