Hotel i Castellammare del Golfo på Sicilien

Albergo La Piazzetta

 
Albergo La Piazzetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Piazzetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo La Piazzetta ligger i Castellammares historiske centrum på det lille torv Piazza Europa. Fra torvet fører vejen ned mod den lille strand ved Piazza Petrolo (ca. 100 meter), hvor du også finder adskillige spisesteder og isbar. Går du mod havnen, krydser du Corso Garibaldi, hvor der findes butikker af alle slags. Knap 2 km herfra ligger den lange, lækre sandstrand La Plaja.

Et rigtigt hjem med komfort

Hotellet var oprindeligt et palæ, hvor Marisa, den nuværende ejer, selv blev født. Familien er ikke længere så stor og med tiden blev palæet mindre og mindre beboet. For at undgå at palæet skulle gå i forfald, transformerede hun det til et lille familiebestyret hotel, der gerne skulle virke som et rigtigt hjem. I stueetagen finder du reception og en lille bar samt Pietro, der i dag bestyrer huset. En elevator fører op til etagerne ovenover, og på øverste etage findes den tidligere opholdsstue, som har udgang til en flot og bred terrasse med udsigt over havet. Her er nu indrettet morgenmadsrestaurant (åbent fra kl. 07.30 til kl. 10.00), hvor du også er velkommen til at nyde en øl eller et glas vin på alle dagens tidspunkter.

Læs mere om Albergo La Piazzetta

Gode værelser nogle endda med havudsigt

Marisa rejste selv en del i forbindelse med sit job og har sørget for, at hotellet ikke har de mangler, hun ofte selv har mødt på sine rejser, hvorfor alle værelser har badeværelse med vindue og god opbevaringsplads. På dit værelse finder du endvidere aircondition, wi-fi internetopkobling, fjernsyn, værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne er alle indrettet i samme stil, men er forskellige hvad angår størrelse samt udsigt. De værelser, der har direkte havudsigt, vender ud til det lille torv og får derfor mere støj fra de lokale unge, der samles her nu og da med deres knallerter (især i juli og august).

- Standardværelserne har hverken balkon eller særlig udsigt. De råder ellers over alle de faciliteter som er beskrevet ovenfor. Nogle af dem har plads til en ekstra opredning.
- Superiorværelserne råder over balkon som i de fleste tilfælde har havkig fra siden (men det garanteres ikke). De er lidt større og lysere end standardværelserne og er ideelle til længere ophold. Ligesom standardværelserne har nogle af dem plads til en ekstra opredning.
- Hotellets tre Junior suite værelser råder over balkon, som enten har havudsigt fra siden (2 stk) eller direkte (1 stk). De er særdeles hyggelige med et hjørne med bord og stole og særlige malerier og litografier. Værelserne med direkte udsigt over havet er faktisk de mindste og har plads til højst en ekstra soveplads. Nogle af de andre med udsigt over havet fra siden har plads til op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map