Anmeldelser af Agriturismo Arcudaci

 
Agriturismo Arcudaci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Arcudaci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Arcudaci

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Arcudaci som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Arcudaci. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Stephen og rejsefælle fra Herlev boede på Agriturismo Arcudaci i Castellammare del Golfo fra d. 25. til d. 27. september 2011.

Agriturismo Arcudaci var også et rigtigt godt sted at bo og Antonio gjørde sit for vores ophold vellykkes. Rummene er allesammen nyt og i flot stand og stemning gav os følelsen at vi var velkom. Natur omkring Segesta og Corleone er storslået og fuldt på højt med Toscana.
En lille minus var poolen som er nybygget og flot - lidt mere omhu med rengøring og pasning af vand vil gøre den bedre - trækker lidt ned.
Points 4,5 ud af 5

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map