Agriturismo i Castellammare del Golfo på Sicilien

Agriturismo Arcudaci

 
Agriturismo Arcudaci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Arcudaci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Arcudaci ligger i fredelige og skønne omngivelser på landet midtvejs mellem Segestas græske teater og tempel, i trekanten dannet af Castellammare del Golfo (18 km), Buseto Palizzolo (17 km) og Calatafimi (15 km). Der ca. 40 km - det meste af strækningen er motorvej - til Trapani lufthavn, så man kommer nemt hertil, hvis man lander sent om aftenen.

Her bor Antonio med sin familie, som passer de mange hektar jord rundt om huset. Efter Antonio blev færdiguddannet, besluttede han sig for at vende tilbage og konstruerede to bygninger ved siden af sit eget hus. På stedet er der mulighed for at leje cykler og for at ride på gårdens heste. Siden august 2011 findes der et enormt svømmebassin på ca. 200 m² med sideliggende børnebassin (med dybde fra 30 til 70 cm) i haven foran restaurantens terrasse - den er lavet som stor attraktion for selve restarantens gæster, hvorfor man bør forvente leben og somme tider også musik, især i week-enderne.

Læs mere om Agriturismo Arcudaci

Antonios mor står for den traditionelle madlavning, som hun altid har tilberedt til familien og nu også i deres hyggelige restaurant ved siden af deres hus. På den store terrasse med flot udsigt over landskabet opsættes bordene, når der er godt vejret. Er årstiden ikke til det, så er spisesalen indendørs flot indrettet med pejs og store vinduer mod dalen.

Stedets 10 værelser er flotte og sobert indrettede med rigtig gode madrasser, som værtsfolket selv er meget stolte af. De har alle direkte indgang fra haven, så man også kan sætte sig lige uden for værelset, hvis man ikke vil gå de få trin, der er oppe til den fælles terrasse. De er desuden udstyrede med aircondition og satellitfjernsyn. Naturligvis har hvert værelse eget bad med toilet og bruser. Der er desuden mulighed i flere af dem for op til to ekstra opredninger, så familier kan bo samlet.

Skjul teksten
 
 
search map