Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

4 Canti Case Vacanze

 
4 Canti Case Vacanze er ikke tilgængelig i øjeblikket
4 Canti Case Vacanze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

4 Canti Case Vacanze er et palæ fra slutningen af 1800-tallet, som ligger i hjertet af Castellammare del Golfo ved krydset, hvor vejen ned til havet møder den vej, der deler byen i to med rådhuset på den ene side og bydelen mod Alcamo Marina på den anden.

Bo midt i en charmerende middelalderby

Lige neden for trappeopgangen finder du indkøbsmuligheder og caféer. En god restaurant (Antiche Scale) ligger ca. 50 meter fra huset lige efter rådhuset, endelig findes der flere spisesteder og pizzerie tættere på vandet og ved havnen. Der er mulighed for at parkere mod betaling ved huset, og ellers skal man give sig til at finde en parkeringsplads - om muligt - på de gratis pladser, der ligger i nærheden. Men bilen er slet ikke nødvendigt her, hvis du kommer for at opleve byens charme og regner med at slappe af enten ved vandet eller på den fælles terrasse.

Læs mere om 4 Canti Case Vacanze

Lejlighederne

Lejlighederne ligger alle på anden sal - bemærk, at der ikke er elevator i huset. På trods af at palæets er antikt, kan du glæde dig til at blive indlogeret i rummelige og bekvemme lejligheder, der er udstyret med aircondition, fladskærms-tv samt dvd-afspiller, køkken med mikroovn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Man bør forvente sig lidt støj fra gaden, især i myldretiden på grund af boligernes centrale beliggenhed - vinduerne er dog lydisolerede og sikrer at man næsten intet kan høre, når blot de holdes lukkede. Hvad angår adgang til internet, har caféen nede på hjørnet wi-fi internetforbindelse - man skal blot spørge om at koden til wifi, samtidig med at man bestiller sin tørstslukker ...

Lejlighederne på 4 Canti Case Vacanze

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med 2 balkoner)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejlighederne har to balkoner hver samt adgang - fra opgangen - til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med én balkon)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Denne lejlighed har egen balkon samt udgang til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (uden balkon)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Denne lejlighed har ingen balkon, men råder over direkte udgang til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af 4 Canti Case Vacanze

Læs personlige anmeldelser af 4 Canti Case Vacanze som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af 4 Canti Case Vacanze. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra 4 Canti Case Vacanze

Hyggelig lejlighed i bymidten

Perfekt beliggenhed, til dem der vil opleve det uspolerede, uturistede byliv i Castellamare.
Meget venlige og hjælpsomme værtinder. Rent og veludstyret, dog ingen elkedel, men en lille kaserolle.
Meget larm fra gaden, men det følger med, når man bor på byens hovedstrøg.
Generelt var alle vi mødte meget søde og hjælpsomme, omend stort set ingen taler eller forstår engelsk. Man kommer langt med tegnsprog og folk er tålmodige og venlige.

Læs mere

Castellmare - et dejligt steder sted

Castellmare er dejligt sted, der vist bare endnu ikke er blevet opdaget af turisterne.
Der er er alt hvad man har brug for, og de lokal er stadigt de fleste, - det giver en dejlig stemning i byen.
Byen ligger utroligt smukt. En gl by med små gyder, en meget flot havn bla med mulighed for at leje mindre både, gode stande, gode restauranter osv
Bus afstand til Palermo, med mange afgange i sommer sæsonnen.

4 Canti Case Vacanze ligger helt centralt i byen.
Værtinderne er venlige og hjælpsomme, og taler fint engelsk.

PS tro ikke på anmeldelser på nettet, der skriver at standene i Castellamare ikke er gode. Det er de !

Læs mere

Bedømmelse af 4 Canti Case Vacanze

Læs mere
 
search map