Feriebolig i Castellammare del Golfo på Sicilien

4 Canti Case Vacanze

 
4 Canti Case Vacanze er ikke tilgængelig i øjeblikket
4 Canti Case Vacanze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellammare del Golfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

4 Canti Case Vacanze er et palæ fra slutningen af 1800-tallet, som ligger i hjertet af Castellammare del Golfo ved krydset, hvor vejen ned til havet møder den vej, der deler byen i to med rådhuset på den ene side og bydelen mod Alcamo Marina på den anden.

Bo midt i en charmerende middelalderby

Lige neden for trappeopgangen finder du indkøbsmuligheder og caféer. En god restaurant (Antiche Scale) ligger ca. 50 meter fra huset lige efter rådhuset, endelig findes der flere spisesteder og pizzerie tættere på vandet og ved havnen. Der er mulighed for at parkere mod betaling ved huset, og ellers skal man give sig til at finde en parkeringsplads - om muligt - på de gratis pladser, der ligger i nærheden. Men bilen er slet ikke nødvendigt her, hvis du kommer for at opleve byens charme og regner med at slappe af enten ved vandet eller på den fælles terrasse.

Læs mere om 4 Canti Case Vacanze

Lejlighederne

Lejlighederne ligger alle på anden sal - bemærk, at der ikke er elevator i huset. På trods af at palæets er antikt, kan du glæde dig til at blive indlogeret i rummelige og bekvemme lejligheder, der er udstyret med aircondition, fladskærms-tv samt dvd-afspiller, køkken med mikroovn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Man bør forvente sig lidt støj fra gaden, især i myldretiden på grund af boligernes centrale beliggenhed - vinduerne er dog lydisolerede og sikrer at man næsten intet kan høre, når blot de holdes lukkede. Hvad angår adgang til internet, har caféen nede på hjørnet wi-fi internetforbindelse - man skal blot spørge om at koden til wifi, samtidig med at man bestiller sin tørstslukker ...

Lejlighederne på 4 Canti Case Vacanze

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med 2 balkoner)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejlighederne har to balkoner hver samt adgang - fra opgangen - til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med én balkon)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Denne lejlighed har egen balkon samt udgang til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (uden balkon)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt eventuelt enkelseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Denne lejlighed har ingen balkon, men råder over direkte udgang til den fælles terrasse, hvor man kan sidde og spise eller solbade.

Skjul teksten
 
 
search map