Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejlig beliggenhed

Castellammare del Golfo ligger skønt i en bugt cirka 65 km vest fra Palermo. Byen var tidligere et vigtigt centrum for tunfiskeri, men er i dag kendt for sin dejlige beliggenhed.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Masser af liv

Byen har ca. 15.000 indbyggere, og man finder her alt, hvad hjertet kan begære: restauranter, pizzeriaer, indkøbsmuligheder af enhver art, masser af liv og aktivitet.

Læs mere om Castellammare del Golfo

Atmosfære og bademuligheder

Her er mange karakteristiske og hyggelige gader, men byen har ikke de store seværdigheder. Castellammare del Golfo er mere for dem, der ønsker at opholde sig et sted med atmosfære tæt på dejlige bademuligheder. Strandene ved Scopello eller San Vito Lo Capo er rigtig gode, og endnu tættere på (knap 2 kilometer) ligger den lækre lange sandstrand La Plaja. I centrum finder du neden for Piazza Petrolio en lille sandstrand, der dog ikke holdes lige så pæn og ren som La Plaja.

Enestående udsigt

På vej mod Scopello kan man fra toppen af et bjerg, umiddelbart vest for Castellammare del Golfo, opleve en enestående udsigt over hele golfen og byen.

Udflugtsmuligheder

Fra Castellammare del Golfo er der togforbindelse (togstationen ligger ca. 3 km fra centrum) til og fra Palermo, mod øst og vest til og fra Trapani. Man er heller ikke langt fra spændende udflugtsmuligheder som f.eks. Segesta, Erice eller ture ind i landet til Alcamo eller småbyer som f.eks. Calatafimi og Salemi (med ruinerne af den byzantinske basilika).

Skjul teksten
 
 

Populært på Sicilien

search map