Anmeldelser af Casa Surfinia

 
Casa Surfinia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Surfinia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castell' Umberto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Surfinia

Læs personlige anmeldelser af Casa Surfinia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Surfinia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og rejsefælle fra Valby boede på Casa Surfinia i Castell' Umberto fra d. 20. til d. 27. juli 2005.

Sicilien Castell' Umberto, det er en lille by ca. ½ times kørsel ind/op i landet fra Capo d'Orlando (nordkysten). Byen er i sig selv ikke noget særligt, men vi boede i en dejlig to-værelses lejlighed med en kæmpe teresse og en utrolig udsigt ud over havet og de Lipariske øer. Værtinden talte ikke ét ord engelsk, men var utrolig sød og imødekommende, hun inviterede os ud på en øl og viste os rundt i området - en helt særlig oplevelse og et sted, vi varmt vil anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map