Feriebolig i Castell' Umberto på Sicilien

Casa Surfinia

 
Casa Surfinia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Surfinia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castell' Umberto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Surfinia ligger lidt afsides, ca. 100 meter fra Castell'Umbertos kirke og det store torv, der fungerer som samlingssted for hele byen både om aftenen og om dagen. Nærmeste restaurant, hvor der især serveres lokale retter baseret på kød og grøntsager, hedder Da Ciccino og ligger ca. 100 meter fra huset. Ca. 200 meter længere nede ligger den store have med offentligt udendørs svømmebassin (åben fra primo juli til ultimo august).

Huset blev opført i 70'erne, da ejerne vendte tilbage fra det mere kaotiske Torino, hvor de havde arbejdet på FIAT-fabrikkerne. Sarina, som bestyrer huset og en frisørsalon i byen, valgte at vende tilbage til hjembyen, da hun savnede de store skove og udsigten til Rocche del Castro, som sætter præg på landskabet ved solnedgang. Da familiens barn flyttede hjemmefra, valgte hun at indrette en del af huset til indlogering for turister og indrettede således to lejligheder til dette formål.

Læs mere om Casa Surfinia

Husets facade er aldrig blevet malet færdig, hvilket langt fra er en undtagelse i det sydligste Italien. Man kan roligt parkere på vejen ved huset, hvor det altid er muligt at finde plads.

Begge lejligheder er pænt møblerede og har udsigt over byen og havet fra deres balkon / terrasse. Her kan man nyde måltiderne og fritiden både indendørs og udendørs. Byens centrum er dejligt tæt på og alligevel bor man i rolige omgivelser.

Lejlighederne på Casa Surfinia

Toværelseslejlighed Mansarda

Lejlighed Mansarda ligger på anden sal. Det skal bemærkes at adgang til denne etage sker af en vindeltrappe fra 1. til 2. sal og at der ikke er elevator i huset. Lejligheden råder over spisekøkken med to sofastole og et lille spisebord, soveværelse med dobbeltseng og udsigt over Rocche del Castro, badeværelse med toilet og bruser samt en kæmpestor terrasse med bord, stole og parasol, hvorfra man kan nyde udsigten over både havet, byen og bjergene. Det er muligt at sætte en ekstra seng i enten soveværelset eller spisekøkkenet, men indlogering er ikke egnet til børn under 12 år. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition, der kan kan benyttes mod betaling.

Treværelseslejlighed Camino

Lejlighed Camino ligger på første sal og det skal bemærkes at der ikke er elevator i huset. Der er tale om en hyggelig og rummelig lejligheder der dog ikke er egnet til børn under 12 år. Lejligheden råder over spisekøkken med pejs og en suite stue med to dejlige og bekvemme sofaer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og mulighed for en ekstra seng og badeværelse med toilet og bruser. Langs med husets nordlige og østlige side løber en bred balkon der ender i en terrasse, hvor der er havestole og bord samt parasol. Fra balkonen er der desuden udsigt over havet, byen og delvis over bjergene.

Skjul teksten
 
 
search map