Ferieboliger og hoteller i Castell' Umberto

Torvet i centrum Det offentlige udendørs svømmebassin Naturoasen lige udenfor centrum
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castell'Umberto ligger oppe i Nebrodi-bjergene langs vejen, der fører fra Capo d'Orlando til Randazzo og vulkanen Etna. Der er ca. 25 minutters kørsel til de nordlige kystdele og en times kørsel til Etnas skråninger. Fra byens torv og fra de fleste huse kan man nyde en flot udsigt over havet og bjergspidserne, deriblandt de fascinerende Rocche del Castro.

Bygninger fra 1900-tallet

Byen blev flyttet til dette udsigtssted efter at middelalderens fæstning og bycentrum blev truet af et voldsomt jordskælv i slutningen af 1800-tallet. De ældste bygninger i det nuværende centrum stammer fra begyndelsen af 1900-tallet og repræsenterer passagen fra belle époque-stilen til den mere bastante fascistiske arkitektur.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Offentlige faciliteter

Castell'Umberto delte en overgang skæbne med de omkringliggende byer i Nebrodi-bjergene som svandt hen, indtil en borgmester i 70'erne udførte projekter, der bragte nyt liv til det gamle hus, der havde været hjemsted for det fascistiske parti. Husets have blev renoveret, og der blev installeret et offentligt udendørs bassin samt tennisbane og biograf.

Biografen er desværre lukket i dag, men både tennisbane og bassin er åbne for byens indbyggere og besøgende mod et mindre beløb (ca. 10,- kr. pr. person). Bassinet er kun åbent fra begyndelsen af juli til og med slutningen af august måned, da det udenfor denne periode er for koldt at bade, ifølge sicilianerne.

Læs mere om Castell' Umberto

Parken

Der ligger desuden en flot park udenfor byen med en lille sø og mulighed for at slappe af og besøge de sjove husdyr, der avles som attraktion for børnene: høns, ænder og rådyr holdes ved siden af de mere elegante heste og påfugle. I byen er et par spisesteder, hvor der serveres det traditionelle, simple køkken til en meget beskeden pris.

Autentisk stemning

Vi anbefaler et ophold i byen, hvis man ønsker autentisk stemning frem for internationalt gøgl og flokke af turister omkring sig. Vi kan ikke anbefale ophold i byen fra november til slutningen af marts, da det er en kølig periode, selv for et skandinavisk publikum. Bjergvandring er en selvfølge på disse kanter, men strandene ligger også dejlig tæt på.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map