Anmeldelser af Tenuta Luogo Marchese

 
Tenuta Luogo Marchese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Luogo Marchese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelbuono og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta Luogo Marchese

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Luogo Marchese som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Luogo Marchese. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og Anna fra Beder boede på Tenuta Luogo Marchese i Castelbuono fra d. 8. til d. 9. oktober 2009.

Fra Capo d'Olando kørte vi vestpå langs kysten til Sant Agata di Militello, hvorefter vi kørte op gennem nationalparken Nebrodi mod Cesaro.
Det er en tur man absolut må opleve hvor man kører blandt egetræer og evt. kan møde de sortfodede svin. Via Nicosia kørte vi tilbage til kysten ved Santo Stefano og fortsatte mod vest indtil kort før Cefalù.

Her kørte vi op til vor næste overnatning, Tenuta Luago Marchese nær Castelbuono. Et meget idyllerisk landsted med stor terrasse overdækket af blåregn.
Her havde vi gerne overnattet nogle flere døgn, hvis det ikke var fordi vi skulle videre til Castellammare del Golfo.
Vi vil gerne rose In-Italia for deres store service og ikke mindst de velvalgte overnatningssteder.

Tip til bilkørere: en GPS er et fantastisk godt værktøj, når man skal finde rundt især i byerne med de mange ensrettede gader og mangelfuld skiltning.
Motorvejen fra Messina til Palermo er et fantastisk ingeniørværk hvor man dels kører i tunneller gennem bjergene og dels kører på meget høje broer mellem bjergene. Men Sicilianerne kører meget hurtigt og overholder absolut ikke hastighedsgrænserne. Så vejen langs kysten giver mindst stress, men skal man hurtigt frem er motorvejen værd at overveje.

Vi kan absolut anbefale at bo i Castellammare del Golfo, hvor der er masser af gode restauranter og fine bademuligheder. Her boede vi helt nede ved den charmerende havn på Hotel Cerri. (Det var ikke et hotel In-Italia havde på deres hotelliste, men vi kan kun anbefale In-Italia at benytte det hvis det er muligt).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne Merete og medrejsende fra Hillerød boede på Tenuta Luogo Marchese i Castelbuono fra d. 21. til d. 25. september 2009.

Tenuta Luogo Marchese ligge med en fantastisk udsigt over Golfo di Castallammare. Rigtig søde værter. Vi har været meget tilfredse med hele vores tur og med at handle hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og familien fra Hjørring boede på Tenuta Luogo Marchese i Castelbuono fra d. 29. til d. 30. juni 2009.

Jo tak, vi havde en fantastisk tur. Alt gik meget fint. Vi blev afhentet i lufthavnen, som aftalt, af en meget sød kvinde, der gerne fortalte om Sicilien, mens vi kørte.

Opholdet på gården blev en uforglemmelig oplevelse, for der var virkelig dejligt - vi blev tildelt 4 værelser og nød derefter at være i området, nød en drink på terrassen og spiste en dejlig middag i restauranten. Vi snakkede en del med den meget gæstfri ejer, som bød på en Zibibbo som afslutning på aftenen. Næste dag fik vi en dejlig morgenmad og kunne nå en svømmetur i den lille pool, inden vi blev afhentet kl. 11 og derefter kørt til Cefalù. Her blev vi modtaget af en fyr fra kontoret, som fulgte os op til lejlighederne (Balconi Mediterraneo) og han informerede grundigt om alt, vi burde vide.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map