Agriturismo i Castelbuono på Sicilien

Tenuta Luogo Marchese

 
Tenuta Luogo Marchese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Luogo Marchese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelbuono og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På vejen op i bjergene fra Cefalù til Castelbuono skifter landskabet fra de barske kystklipper til bjergtinder og højsletter. Midtvejs ligger en stor berømt vingård som hedder Tenuta Sant'Anastasia. Med udsigt over disse vinmarker ligger det antikke og nyrestaurerede Tenuta Luogo Marchese.

Vi er her 240 meter over havet, som kan ses fra ejendommens grund og man fornemmer at være lige for enden af bakken, når den friske brise nydes om aftenen ved solnedgang under den flotte pergola dækket af en stor glicine (blåregn) eller på ens egen terrasse. I denne højde er klimaet svalende men stadig varmt. Her vokser såvel oliventræer som palmer og mere typiske bjerggevækster såsom kastanje- og nøddetræer og tilmed en askeplantage med ca. 170 træer, der igen skal til at producere den sjældne og eftersøgte manna. På gården findes der desuden geder, et par æsler og nogle heste - hvis du har lyst, kan der arrangeres en ridetur. Ved gården er der også et forhøjet svømmebassin med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller samt en lille men nyttig legeplads.

Læs mere om Tenuta Luogo Marchese

Vejen op til gården er lidt stejl men asfalteret og let at forcere (selv busser kan køre herop). Når man kommer op til gården, er der en stor parkeringsplads. Ved indgangen finder man receptionen og en fælles stue til højre. Til venstre er der indgang til gårdens spisested, hvor der serveres traditionel mad fra Madonie-bjergene. Her er der godt kød fra Castelbuono, som grilles eller steges, friske grøntsager og lækre pastaretter. Du kan spise udendørs på den store terrasse eller indendørs i de rustikke sale - i de kølige årstider er pejsen altid tændt. Fra restauranten er der indgang til en lille vinkælder, hvor der opbevares flere af Siciliens bedste vine men også mere populære og prisrimelige etiketter.

Gårdens 18 værelser er rustikt indrettet og ligger alle sammen rundt om den store udendørs terrasse. Nogle af dem har egen terrasse med bord og stole, andre har balkon og så er der nogle der nøjes med et vindue. Værelserne har alle eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er også værelser med plads op til 4 personer.

Skjul teksten
 
 
search map