Villa i Castelbuono på Sicilien

La Casa delle Sorelle

 
La Casa delle Sorelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa delle Sorelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelbuono og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved Agriturismo Bergi findes et selvstændigt hus, der ligger med udsigt til omgivelserne. Huset vender mod dalen og har således ikke kig til poolområdet, der ligger nogle få skridt nede ad bakken. Man kan komme ned til poolen ad en behagelig sti eller via nogle trappetrin, der løber gennem en frugt- og olivenplantage. Poolen deles med gæsterne på Agriturismo Bergi.

Køb gårdens egne varer

Huset er ideelt for de rejsende, der har et ønske om at kunne lave mad selv og bo en større flok samlet – og samtidig vil værdsætte at kunne få serveret mad fra eller på restauranten nogle af opholdets dage, idet der er restaurant på Agriturismo Bergi. Hvad angår indkøb, kan man enten købe gårdens egne varer eller køre ind til Castelbuono (ca. 2 km), hvor der findes et godt udvalg af butikker, en slagter og supermarked.

Læs mere om La Casa delle Sorelle

Hus med 6/10 sovepladser:
Fra terrassen oven for indgangsdøren går man ind i et rummeligt spisekøkken med pejs. Herfra er der en dør, der åbner ind til husets værelser. Der er tre store værelser, hvert med eget bad med toilet og bruser. To af disse værelser har plads til op til fire gæster, da der er dobbeltseng og to ekstra soveplaser på hems; det sidste værelse har plads til 2 personer. Værelserne råder endvidere over fjernsyn og aircondition, men ingen af dem har direkte udgang til have eller balkon. Ved reception på Agriturismo Bergi er der wi-fi internetadgang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Casa delle Sorelle

Læs personlige anmeldelser af La Casa delle Sorelle som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa delle Sorelle. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt og skøn atmosfære

Hyggeligt lille stenhus med plads til os alle 10. Mad på restauranten samt morgenmad kunne være bedre. Skøn pool. Fantastisk område.

Læs mere
 
search map