Villa i Castelbuono på Sicilien

La Casa delle Sorelle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ved Agriturismo Bergi findes et selvstændigt hus, der ligger med udsigt til omgivelserne. Huset vender mod dalen og har således ikke kig til poolområdet, der ligger nogle få skridt nede ad bakken. Man kan komme ned til poolen ad en behagelig sti eller via nogle trappetrin, der løber gennem en frugt- og olivenplantage. Poolen deles med gæsterne på Agriturismo Bergi.

Køb gårdens egne varer

Huset er ideelt for de rejsende, der har et ønske om at kunne lave mad selv og bo en større flok samlet – og samtidig vil værdsætte at kunne få serveret mad fra eller på restauranten nogle af opholdets dage, idet der er restaurant på Agriturismo Bergi. Hvad angår indkøb, kan man enten købe gårdens egne varer eller køre ind til Castelbuono (ca. 2 km), hvor der findes et godt udvalg af butikker, en slagter og supermarked.

Hus med 6/10 sovepladser:
Fra terrassen oven for indgangsdøren går man ind i et rummeligt spisekøkken med pejs. Herfra er der en dør, der åbner ind til husets værelser. Der er tre store værelser, hvert med eget bad med toilet og bruser. To af disse værelser har plads til op til fire gæster, da der er dobbeltseng og to ekstra soveplaser på hems; det sidste værelse har plads til 2 personer. Værelserne råder endvidere over fjernsyn og aircondition, men ingen af dem har direkte udgang til have eller balkon. Ved reception på Agriturismo Bergi er der wi-fi internetadgang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Populært på Sicilien

search map