Hotel i Castelbuono på Sicilien

B&B da Pasquale

Pasquales udstilling
 
B&B da Pasquale er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B da Pasquale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelbuono og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den gamle del af Castelbuono, mellem borgen og byens torv, langs en lille sidegade ligger denne lille bed and breakfast, der bestyres af familien Bergi, som ejer en agriturismo uden for byen, hvor man også er velkommen til at benytte sig af stedets pool og restaurant.

Det uspolerede Sicilien

Men hvorfor tage ud på landet, når man kan opleve den hygge og stemning, der er hver aften på torvet i denne by, der både har en stærk identitet og lange traditioner. De gamle sidder og nyder dagens sidste solskinstimer, mens restauratørerne og café-ejere gør bordene klar til deres gæster. Udover de lokale, der har deres faste pladser på stolene, er der en kontinuerlig tilstrømning af rejsende og andre sicilianere, der kommer heroppe for at købe manna'en, som de fleste kender fra Biblen men ikke rigtig har prøvet før: Det ligner hvide korianderfrø, og det smager som honningkage. Det er blevet brugt i århundreder som hjælpemiddel og medicin, indtil man begyndte at fremstille det kunstigt i moderne laboratorier.

Læs mere om B&B da Pasquale

Tre værelser med aircondition

I dette bymiljø har familien Bergi købt og restaureret en af byens gamle kirker og indrettet deres udstilling af produkterne, som de inviterer alle besøgende til at smage (deres marmelader er virkelig gode). Ved kirken har familien også renoveret en af byens gamle huse og indrettet tre værelser. Det er indrettet til rejsende på opdagelse: Gode senge, eget bad, aircondition, men ikke nogen have eller terrasse. Et par eller maksimalt tre nætter her vil absolut give en dybere indsigt i den lokale kultur, liv og gastronomi: i byens centrum er der flere restauranter, bl.a. den gode og anerkendte Nangalarunni samt konditoriet Fiasconaro, der har samlet og udviklet mange opskrifter af kager med manna'en. Der er gratis offentlig parkering ca. 100 meter fra denne lille bed and breakfast.

N.B.: Hvad angår morgenmaden, så skal du ikke forvente noget særligt. Men du kan altid supplere den på den lokale café / espresso-bar på hovedgaden.

Værelserne på B&B da Pasquale

Skjul teksten
 
 
search map