Agriturismo i Castelbuono på Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder Agriturismo Bergi i naturskønne omgivelser udenfor Castelbuono, langs bjergvejen i retningen mod Geraci Siculo. Pasquale har her indrettet et skønt feriested, hvor du kan trække dig tilbage og hvile ud samt have let adgang til mange mulige udflugter i området.

Historien om en gadesælger, der satte fokus på råvarernes kvalitet

Da Pasquale begyndte at renovere bygningerne og indrette værelserne, havde han ikke så klare idéer, som han har i dag – men det mærkes tydeligt, at det hele er gjort med henblik på at skabe et feriested af kvalitet. Pasquale var oprindelig grøntsagsproducent, og han solgte sine varer på de lokale gademarkeder. Sidenhen begyndte han at have egen produktion af honning fra de sjældne sorte bier (han er i dag en af producenterne bag et lokalt slow-food præsidium), derefter soltørrede tomater, så kom der marmelader af frugt og grøntsager (og det skal bare smages for den er virkelig af en ekstraordinær kvalitet!) osv. Hans kone støtter ham ude i køkkenet og hans fire døtre har alle uddannet sig inden for forskellige områder, der har med gårdens aktiviteter at gøre.

Smag råvarernes kvalitet

Det er bestemt værd at prøve Pasquales restaurant, hvor der er mulighed for at spise såvel indendørs som udendørs. På det sidste har Pasquale indrettet et flot og stort selskabslokale for at efterkomme de mange ønsker om bryllupsfester fra både lokale og fra udlændinge – ved reservation vil du blive informeret, hvis der er sådan en begivenhed i den valgte periode. Husk, at du samtidig også er ganske nær den by, hvor den sagnomspundne manna produceres, og at en middag på restauranten Nangalarunni eller en smagning af delikatesserne på det lokale konditori Pasticceria Fiasconaro også varmt kan anbefales.

Flot pool med stor solterrasse

Glæd dig til stedets flotte pool (fra 1,20 til 2,00 m dybde), der ligger i centrum af det naturlige teater, der dannes af værelserne og restauranten. Du finder også skygge i nærheden af den store solterrasse, hvor solbadning er muligt det meste af dagen. Benyt også lejligheden til at gå gennem olivenlunden og frugtplantagerne ad de mange stier, som Pasquale har dannet og som krydser ejendommen på kryds og tværs.

Gode rummelige værelser med aircondition

Værelserne er rustikt indrettede og ligger i de renoverede huse i nærheden af hovedbygningen, hvor receptionen, restauranten og ejerfamiliens bolig ligger. Der findes både værelser i stueetagen, værelser på første sal med balkon og et enkelt værelse med terrasse. To af værelserne er meget velegnede til familier, da de består af to soverum med fælles bad med toilet og bruser - det ene ligger i stueetagen, det andet på første sal med lille balkon. Alle værelserne råder over aircondition, fjernsyn og eget bad. Wi-fi internetadgang er muligt i området ved receptionen, både indendørs og udendørs.

Læs mere om Azienda Agrituristica Bergi

Lejlighederne på Azienda Agrituristica Bergi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Azienda Agrituristica Bergi

Læs personlige anmeldelser af Azienda Agrituristica Bergi som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Azienda Agrituristica Bergi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Azienda Agrituristica Bergi

Fantastisk sted, skuffende mad...

Vi tog afsted med vores tre børn med forventninger om en afslappende ferie fyldt med gode madoplevelser på stedet. Her er en lille beskrivelse af vores indtryk.
Hotellet ligger på en med smuk skråning og udsigten er simpelthen bedårende. Stedet er fyldt med små snoede stier og man kan sagtens gå en lille tur igennem gården omgivet af oliven og citrustræer. Området har generelt en fantastisk stemning med masser af ro - man føler sig lynhurtigt meget afslappet. Poolen har den rette størrelse og blev rengjort hver morgen - der er både plads til leg med børnene og en lille svømmetur. Der er også en lille legeplads og nogle skure med høns, kaniner og ænder som børnene elskede at besøge flere gange dagligt. Alle dyrene fik lynhurtigt navne.
Værelserne er meget små uden reel mulighed for at opholde sig i dem med stenhårde senge - men hvad søren - rustikt skulle det være og det generede ikke så meget.
Personalet i receptionen er meget høfligt og venligt. Maden skuffede dog virkeligt meget. Menuen er begrænset, skiftede ikke under vores ophold og gjadt både frokost og aftensmad. Inden afgang havde vi fået at vide at stedet var en "gastro destination" hvilket bestemt ikke er tilfældet. Godt nok laver de deres egne marmelader og olivenolie, mens resten af maden var ganske kedelig. Området og også gården producerer det mest fantastiske frugt og grønt uden rigtigt at servere det. For mig var det fuldstændigt uforståeligt og vores højeste ønske efter et par dage var eget køkken på stedet. Ejerne kan med fordel også udskifte de 2 kaffeautomater der konstant stoppede til under morgenmaden - eller få personalet til at betjene den professionelle espresso maskine som stod i baren - det vil jeg da gerne betale lidt mere for :O)

Læs mere

Fine omgivelser

Selve stedet er meget hyggeligt - nærmest en lille by på en bakke, men små veje med brosten osv.. To små ting kunne løfte stedet meget. En bedre seng der ikke er ekstremt slidt, og så et køleskab i lejligheden - hvis bare disse to ting ikke havde generet, så ville det være fremragende.

Læs mere

Dejlig oplevelse i smuk natur

Dejlig poolområde. Flotte værelser. Sød familie som ejer stedet.

Læs mere

Jordnært og rigtig gode rammer

Dejligt feriested med en nærværende og gæstfri værtsfamilie. Flotte omgivelser, god pool, hyggelig restaurant og hyggelige byer i nærheden.

Aircon på værelset kunne ikke følge med under hedebølge (ca. 40 grader), men ellers alt ok. Daglig service af værelser.

Dyrene på området kan godt larme lidt om natten, men tag det med som en del af charmen ;-)

Læs mere

Smukt og langt ude i bjergene.

Dette sted ligger off-piste, hvis man gerne vil opholde sig en del i Cefalù - der er ca. 45 min. ad snoede, mørke bjergveje - så oktober måned er efter vores mening for sent til ophold i Bergi, med mindre man har tænkt sig at blive i bjergene det meste af tiden. Værelset er lidt spartansk, men alligevel velfungerende, udsigten smuk fra den lille altan. Det tilhørende område er dejligt, men ikke ordentligt udnyttet mht at sidde udendørs, hvilket vejret indbød til. F.eks. ville vi ved ankomst gerne sidde ude og spise en tallerken med lidt antipasti, men selv om bordene stod der, kunne det ikke lade sig gøre. Økologisk står der, men kedelig morgenmad og kaffe, man kun kunne trække i en automat!! En ung, forfjamsket tjener, der gik hviskende rundt og lavede ingenting - mad, der var ok, men dårligt, at man kunne ikke få à la carte. Uinteresseret personale, der den sidste dag pludselig vågnede op til dåd og foreslog os at skrive en god anmeldelse! Kun Gaia og en ældre tjener var et par stjerner. Tak til dem.

Læs mere

Behageligt og pengene værd

Dejlig indkvartering, god service, familiefølelse og med Giovanni som en god vært! Hvis du bestiller halvpension, så forvent en masse madretter, godt til beredt, men bor du flere nætter dukker de måske op igen - i en ændret form.

Læs mere
 
search map