Agriturismo i Castelbuono på Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder Agriturismo Bergi i naturskønne omgivelser udenfor Castelbuono, langs bjergvejen i retningen mod Geraci Siculo. Pasquale har her indrettet et skønt feriested, hvor du kan trække dig tilbage og hvile ud samt have let adgang til mange mulige udflugter i området.

Historien om en gadesælger, der satte fokus på råvarernes kvalitet

Da Pasquale begyndte at renovere bygningerne og indrette værelserne, havde han ikke så klare idéer, som han har i dag – men det mærkes tydeligt, at det hele er gjort med henblik på at skabe et feriested af kvalitet. Pasquale var oprindelig grøntsagsproducent, og han solgte sine varer på de lokale gademarkeder. Sidenhen begyndte han at have egen produktion af honning fra de sjældne sorte bier (han er i dag en af producenterne bag et lokalt slow-food præsidium), derefter soltørrede tomater, så kom der marmelader af frugt og grøntsager (og det skal bare smages for den er virkelig af en ekstraordinær kvalitet!) osv. Hans kone støtter ham ude i køkkenet og hans fire døtre har alle uddannet sig inden for forskellige områder, der har med gårdens aktiviteter at gøre.

Smag råvarernes kvalitet

Det er bestemt værd at prøve Pasquales restaurant, hvor der er mulighed for at spise såvel indendørs som udendørs. På det sidste har Pasquale indrettet et flot og stort selskabslokale for at efterkomme de mange ønsker om bryllupsfester fra både lokale og fra udlændinge – ved reservation vil du blive informeret, hvis der er sådan en begivenhed i den valgte periode. Husk, at du samtidig også er ganske nær den by, hvor den sagnomspundne manna produceres, og at en middag på restauranten Nangalarunni eller en smagning af delikatesserne på det lokale konditori Pasticceria Fiasconaro også varmt kan anbefales.

Flot pool med stor solterrasse

Glæd dig til stedets flotte pool (fra 1,20 til 2,00 m dybde), der ligger i centrum af det naturlige teater, der dannes af værelserne og restauranten. Du finder også skygge i nærheden af den store solterrasse, hvor solbadning er muligt det meste af dagen. Benyt også lejligheden til at gå gennem olivenlunden og frugtplantagerne ad de mange stier, som Pasquale har dannet og som krydser ejendommen på kryds og tværs.

Gode rummelige værelser med aircondition

Værelserne er rustikt indrettede og ligger i de renoverede huse i nærheden af hovedbygningen, hvor receptionen, restauranten og ejerfamiliens bolig ligger. Der findes både værelser i stueetagen, værelser på første sal med balkon og et enkelt værelse med terrasse. To af værelserne er meget velegnede til familier, da de består af to soverum med fælles bad med toilet og bruser - det ene ligger i stueetagen, det andet på første sal med lille balkon. Alle værelserne råder over aircondition, fjernsyn og eget bad. Wi-fi internetadgang er muligt i området ved receptionen, både indendørs og udendørs.

Læs mere om Azienda Agrituristica Bergi

Lejlighederne på Azienda Agrituristica Bergi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map