Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens største atrraktion er nok middelalderborgen Castello dei Ventimiglia, opført i 1300-tallet af fyrsten Francesco I Ventimiglia. Borgen ligger højt på en bakketop (Colle di San Pietro d'Ypsigro), lidt uden for bycentrum, og fremstår prægtig og imponerende.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ældgamle traditioner

I Castelbuono lever man et stille liv, præget af ældgamle traditioner. F.eks. afhentes byens affald af renovationsfolk med æsler i snor, ikke i skraldevogne. Mange af byens gader er nemlig så smalle, at en lastvogn ikke ville kunne komme omkring her.

Læs mere om Castelbuono

Charmerende centrum

I byen findes et charmerende historisk centrum, hvor man bl.a. finder et lille torv med caféer og en lille middelalderkirke, hvor man i kælderen finder nogle helt utrolige og farvestrålende vægmalerier. Byen har flere butikker, en slagter og et supermarked.

Borgen

Byens største atrraktion er nok middelalderborgen Castello dei Ventimiglia, opført i 1300-tallet af fyrsten Francesco I Ventimiglia. Borgen ligger højt på en bakketop (Colle di San Pietro d'Ypsigro), lidt uden for bycentrum, og fremstår prægtig og imponerende. Og så knytter der sig en sjov, lille annekdote til borgen; den blev nemlig brugt i Giuseppe Tornatores mesterværk 'Mine aftener i paradis', hvor den forestillede at være den lille Totós skole.

Slow food

Byen er også kendt for sin dedikation til slowfood, og ønsker man at nyde et særlig delikat måltid af slagsen, bør man unde sig selv et besøg på restauranten Nangalarunni, der serverer vidunderlige retter og liflige vine, i hyggelige og hjemlige omgivelser.

Transport

Man kan komme til Castelbuono med bus, både fra Palermo (1 1/2 time) og fra Cefalú (1/2 time).

Skjul teksten
 
 

Populært på Sicilien

search map