Agriturismo i Carlentini på Sicilien

Agriturismo Badiula

Det store pool på La Badiula Udsigt over Etna Pool omgivet af den frodige have Det lille fodboldbane Terrasse foran receptionen Receptionen Receptionen Restauranten Restauranten Restauranten Den nye <em>baglio</em> med lejlighederne Den nye <em>baglio</em> med lejlighederne Den nye <em>baglio</em> med lejlighederne Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Egen terrasse ved indgang til lejligheden Køkkenskab  i lejlighederne Egen terrasse ved indgang til lejligheden Parkeringsplads Det lille welness hus på La Badiula Massage-værelset Afslapning Det lille welness hus på La Badiula
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

To brødre (Pippo og Turiddu) og fire fætre (Salvo, Giuseppe, Alfio og endnu en Alfio): Det kunne være indledning til en dramatisk historie, når man ved at det er iscenesat på Sicilien, og operaelskere vil nok kunne nikke genkendende til de to mandlige hovedpersoner fra Cavalleria Rusticana.... Men alligevel blev det til et livslangt eventyr, fuldt af gamle familietraditioner, stærke værdier og et åbent forhold til verden.

Beliggenhed

Kulisserne for denne historie er La Badiula, en ejendom der ligger på Siciliens østkyst mellem Catania og Siracusa og mellem Carlentini og havet. Den gode beliggenhed tæt på en kanal, der fører ud til havet ved Agnone Bagni kan benyttes af gæsterne, da familien har en båd, der kan forespørges så man kan sejle mellem gården og stranden. Vil man køre til stranden og være mere frit for at bevæge sig rundt så er der cirka 5-7 km alt efter om man vil komme til at ligge nord eller syd for kanalen.

Læs mere om Agriturismo Badiula

Paradis for børnefamilier

I dag består gården af en ældre del med reception og restaurant samt få værelser og en nyere del med både lejligheder og værelser. Foran bygningerne ligger der en flot pool på 10 x 20 meter, hvorfra der udsigt over landskabet mod kanalen. Ja, faktisk er der også et poolområde nummer to, hvor der ud over almindelig pool også er et lavvandet område med jacuzzi. Der er desuden blevet installeret en ordentlig (efter skandinavisk målstok) legeplads samt en bane, der kan bruges både til fodbold og til tennis. Børnene er meget velkomne, og de kan glæde sig over at møde gårdens dyr, bl.a. nogle gode, børnevante heste, som hedder Bionda, Mora, Marcella, Navel, Tasqueta. Der er også to ponyer, der begge hedder Pallina.

Gårdens produkter og restaurant

Men historien begyndte for flere årtier siden, og den er godt belyst i husets reception: to brødre arbejder hårdt med få midler og dyker jorden på La Badiula. De har deres fødder dybt plantede i den sicilianske tradition for landbrug, som de videregiver til deres børn. Trods tiderne nogle gange går dem imod, formår de at forny deres produktion og installere appelsinarter, der er i højere kurs blandt storbyernes forbrugere. De er i dag stolte af at have købere i kø til deres appelsiner, hvis juice man selv kan presse i receptionen med en selvdesignet mønt-automat. Der produceres desuden flere andre frugtarter og alle de grøntsager som Sicilien er kendt for: Courgetter, peberfrugter, de saftige tomater, de gode auberginer og langt mere, som kan smages på restauranten, hvor du kan forvente travle dage i weekenden, men eller mere rolige forhold på hverdagene.

Værelserne ovenpå restauranten

I hovedbygningen er der fire værelser på første sal. De er blevet indrettet for nogle år siden i rustik stil. De har alle aircondition, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. To af dem har endog balkon, der vender ud mod poolen og kanalen. Den rustikke indretning giver et indtryk af noget ældre, som man har set før... men de nye værelser er sikkert mere aktraktive for de fleste.

Værelserne og lejlighederne i den nye del

Bagved hovedbygningen og restauranten har de fire fætre opført en ny bygning. Her er der både lejligheder og værelser, som er indrettet med samme faciliteter (aircondition, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer), men i en mere moderne stil.

Lejligheder med et småt køkken

Som et godt alternativ har du også mulighed for at vælge en lejlighed med et lille køkken. Du kan vælge mellem en studiolejlighed, lejlighed med 1 soveværelse og 2 soveværelser. Også disse er udtrustet med blandt andet A/C, TV, safetybox og badeværelse med hårtørrer.

Lille wellness

I haven er der et lille anneks, hvor man kan få massage, shiatzu samt skønhedsbehandlinger eller benytte sig af sauna, tyrkisk bad, russisk bania eller mudderbehandling. En afslappende mulighed efter en dag på udflugt især på de koldere årstider...

Læs om lejlighederne på Agriturismo Badiula

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Badiula

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Badiula som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Badiula. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra Agriturismo Badiula

Fantastisk lækkert familievenligt sted med gode rummelige værelser

Skønne, rolige og stilfulde omgivelser. God plads til en familie på 5 med små børn. Vi var lidt skuffede over morgenmaden der primært består af kager og søde sager og så var det lidt underligt at man kun måtte bade i den store pool med badehætte. Alt andet var som vi havde håbet.

Læs mere

Godt udgangspunkt for køreferien

Lækre lejligheder, god og autentisk restaurant, flere poolområder, moderne legeplads og boldbane samt yderst hjælpsomt personale opvejer den lidt øde beliggenhed i et ikke særligt charmerende område.
Stedet fungerer perfekt for dagsture til både nord- og sydkyst men egen bil er et must!

Læs mere

Fremragende afslappet sted med rigtig god mad

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Badiula

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Badiula

Læs mere

En uge i citrusland

Agriturismo Badiula er et mix af et 4-stjernet hotel og en agriturismo. Et sted hvor man lægger vægt på service. Forskellen på hotel-gæsterne og agriturismo-gæsterne var hvor ofte der blev gjort rent på værelset.
God mad i restauranten, så god at vi ikke lavede mad selv.
Man skal opleve en lørdag/søndag frokost (husk at bestille) fordi da komme de lokale familier og holder kom-sammen. Vild, italiensk leben. Masser af mad - 15 antipasti + 2-3 primo + 2-3 secundo + kage + frisk frugt. Vi trillede derfra og havde 'desværre' også bestil aftensmad ...
Hele personalet er meget servicemindet og man kan betale med kort.
Men ... der var ikke nogen limoncello ;-)

Læs mere
 
search map