Feriebolig i Caprileone på Sicilien

Villa Tecla

 
Villa Tecla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tecla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sicilien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra Villa Tecla har du indtryk af at kunne flyve over havet hen mod de Æoliske øer. Med dens private pool, den grønne have, de rummelige værelser og dens beliggenhed lover Villa Tecla dig et ferieophold, der tilbyder essensen af Nebrodi Bjegene National Park langs den nordlige kyst på Sicilien.

Fra toppen af din private pool

Tag dig tid til at beundre havet og dets skiftende farver, nyd brisen der blæser gennem oliventræerne i haven, og nyd duften af salt og blomster - hver årstid i de vandrige Nebrodi bjergene tilbyder sine egne blomstre. Fra toppen af Villa Tecla kan du nyde en enestående udsigt over kysten og kystbyen Rocca, hvor der ligger den nærmeste motorvej frakørsel (7 km); den gode strand ved Capo d'Orlando er yderligere 5 km væk og kan være en god base for svømning og snorkling.

Læs mere om Villa Tecla

Villa med god plads til to eller tre familier

Huset er opdelt i to niveauer. Stueetagen er halvgravet ved pool niveau; indgangen med den store hoveddør og køkkenet er ovenpå. Hver etage indeholder to soveværelser. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, mikroovn, stort køleskab og kaffemaskine, ud over de klassiske madlavnings nødvendigheder.
Villa Teclas store aktiv, udover pool, er de 4 rummelige dobbeltværelser, hver med eget badeværelse med bruser og toilet, tv og aircondition. På hvert værelse er der mulighed for en ekstra opredning til et barn. I hele villaen har du også wi-fi internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map