Agriturismo i Capri Leone på Sicilien

Chalet Santa Tecla

 
Chalet Santa Tecla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Santa Tecla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capri Leone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Chalet Santa Tecla ligger i rolige og naturskønne omgivelser i Nebrodi bjergene. Bjergene er her så stejle at trods de 10 km afstand der adskiller huset fra stranden så nydes et pragtfuld havudsigt fra huset og haven. Der er ca. 2 km til Capri Leone, som ligger længere op ad bakken, og 6 km til Rocca di Capri Leone, som er på vej ned til havet; i begge byer finder du indkøbsmuligheder og spisesteder

Der er tale om et lille hytte delt i to etager med en indlogering for enhver af dem. Da den er bygget op ad bjerget har man direkte adgang fra have - uden trapper - til begge lejligheder. Boligerne er enkelt indrettet med en blandig af solide materiale og hyggelige detaljer samt "billige" møbler og løsninger, hvorfor du ikke skal forvente høj standard. Leder du dog efter fred og ro, en rimelig pris og god plads omkring dig så er dette hus anbefalet.

Læs mere om Chalet Santa Tecla

Treværelseslejlighed med 3 sovepladser (nederst etage):
- den nederst etage har egen terrasse med havemøbler lige uden for døren, indgang til spisekøkken med fire blus og lille bord, lille soveværelse med enkelt seng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (øverst etage):
- den øverste etage har egen store have med havemøbler lige uden for døren, indgang til spisekøkken med fire blus og lille bord samt havudsigt, lille soveværelse med køjeseng, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map