Villa i Capo d'Orlando på Sicilien

Villa Gullá

 
Villa Gullá er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Gullá er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Gullá ligger i højderne bagved Capo d'Orlando, ca. 3 km fra stranden og havet.

Kvarteret hedder Forno Alto og består for det meste af villaer og rækkehuse, som delvist er beboet hele året. På vej ned til Capo d'Orlando, som ligger 3 km herfra, finder du både restauranter og indkøbsmuligheder, men stedet er ikke noget for dem, der rejser uden bil.

Læs mere om Villa Gullá

Der er adgang til villaen via en automatisk port og parkering er mulig ved selve villaen (2 store biler eller 3 mindre). Rundt om huset er der en lille men dejlig have med en række citrontræer, en flot overdækket terrasse med stort spisebord og stole samt et udendørs køkken med pizzaovn, grill og 4 gasblus samt håndvask.

Villa med 6 + 2 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager. Ved indgangen er der en lille loggia (overdækket terrasse) med bord og stole. Derfra kommer du ind i opholdsstuen, hvor der er pejs og sofarrangement. En suite med stuen finder du spisestuen og et stort og veludstyret køkken med ovn, med dog uden opvaskemaskine. I stueetagen ligger der også et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Hele steuetagen er udstyret med aircondition, som betales efter forbrug. Der findes endvidere fjernsyn og vaskemaskine.

En trappe fører op til første sal, hvor der er en meget bred gang, der sagtens kan fungere som læsesal / afslapningshjørne, hvorfra du har adgang til en udendørs terrasse med havudsigt. På denne etage findes der endvidere to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og mulighed for en ekstra seng samt et badeværelse med toilet og karbad. Det skal bemærkes at der er skråtag i alle værelserne på første sal, men det kræver ingen særlig opmærksomhed, medmindre man er meget høj.

Skjul teksten
 
 
search map