Anmeldelser af Terrazze Costa d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazze Costa d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Costa d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Costa d'Orlando. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Superflot lejlighed med en fantastisk serviceminded værtinde

Vi har bestemt boet bedre steder, men så også betalt langt over det dobbelte. I forhold til hvad man betaler, får man utroligt meget for pengene.

Det gode: En meget flot og moderne lejlighed, hvor tingene (køleskab, fryser, komfur, bruser, senge, aircondition, seng, nogenlunde internet osv.) fungerer. En fantastisk sød, kompetent og serviceminded værtinde (Flavia). En meget flot terrasse med suveræn udsigt ud over havet. Gå-afstand til byen - som faktisk er ok hyggelig.

Det mindre gode: Der er en meget trafikkeret vej mellem lejligheden og havet, som betyder, at der er rigtigt meget støj. Selve kvarteret og byen er noget slidt og ramponeret at se på med mange faldefærdige bygninger. Der er ikke gjort så meget for hyggen i lejligheden. Alt er kolde og bare overflader, som giver ekko - og lyset er neonrør og halvbare pærer. Masser af glas, tallerkener osv., men gryder, pander, knive osv. er af meget dårlig kvalitet.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis turen går til de Æoliske Øer fra Milazzo (og det kan vi bestemt anbefale) er det en rigtig god ide at komme i god tid, da parkering i Milazzo (selv uden for sæsonen) var noget af det mest kaotiske vi nogensinde har prøvet.

Der er en kaffemaskine i lejligheden men ingen kaffefiltre - og det er svært at finde i supermarkederne - så medbring selv nogle.

Terrazze Costa d'Orlando
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazze Costa d'Orlando
Toværelseslejlighed nr. 105 med 2/3 sovepladser (3. sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Balconi Crimaldi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Balconi d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Populært på Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi

search map