Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du i kort gåafstand til Capo d'Orlandos livlige centrum, hvor både de lokale og de tilrejsende hele sommeren igennem spadserer op og ned ad gågaden. Shoppingsmulighederne er mange og slet ikke præget af souvenir-forretninger. Du kan shoppe mens børnene følger med og nyder en. Rundt om Piazza Matteotti, det centrale torv, finder du mange caféer, hvor de lokale kommer for at få en kop espresso og en snak med de andre.

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Spisesteder er der rigeligt af og for enhver pung og smag: der er både fiskerestauranter langs med strandpromenaden, små hyggelige spisesteder i de smalle gader rundt om shoppinggaden i centrum og pizzeriaer finder du spredt ud over hele byen. Indkøbsmuligheder ligger ligeledes kort fra lejlighederne, og du finder flere supermarkeder at vælge imellem i omegnen. Inde i byen er der delikatesseforretninger, der sælger Nebrodibjergenes specialiteter og gode sicilianske vine. Fra øerne overfor kommer der kapers (de små kapers er de bedste og sødeste) og de specielle malvasia-vine.

Strand og sol

Over for lejlighederne, lige på den anden side af strandpromenaden, ligger den lange strand. Der er både betalingsfrie strækninger og dele med privat strand, hvor du kan leje parasol og liggestole. Foran huset, inden du kommer til vejen, er der en lille (men alligevel stor nok) græsplæne, hvor du kan solbade, hvis du ikke vil bevæge dig over på den anden side af vejen - og så er der parkeringsplads.

Nyttig pool i haven

Fra sommer 2019 vil dine børn - og dig selv - have glæde af poolen, der installeres i haven mellem bygningen og havet. Skulle der være dage, hvor bølgerne på stranden er for høje, så kan dine børn bade i den lille pool (3 x 6 meter) med dybde fra 80 til 120 cm. Omkring poolen er der solterrasse med liggestole, så du kan solbade, mens børnene leger.

Offentlig transport eller bil?

Du kommer relativt nemt til Capo d'Orlando med toget fra Palermos lufthavn, som er betjent med tog (der er togskift i Palermo Centrale). Lander du i Catania, kan du tage bussen til Messina Centrale (banegården) og derfra toget. Fra byen kan du nemt komme med tog til Cefalù og til Milazzo, der begge er et besøg værd. I sommermånederne er der mulighed for at leje cykler i byen og for at sejle til de Æoliske Øer med private både eller med flyvebåde fra Milazzo. Du kan således godt holde din badeferie uden at leje bil, men hvis du vil en tur op i Nebrodibjergene, hvilket er hele turen værd, bør du overveje at leje bil, da offentlig transport dertil er et ønske, der ikke rigtigt kan opfyldes.

Nyd den gode udsigt fra terrassen

Er der noget du kan glæde dig til, så er det terrassen: hver ferielejlighed har en bred og bekvem terrasse, hvor der er plads til alle uden at skulle sidde for tæt. Men selv indenfor er der også rart at opholde sig, da lejlighederne både er flot indrettede og veludstyrede. Der er køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn i opholdsstuen. De er desuden alle udstyrede med wi-fi internetopkobling, aircondition, fladskærms-tv. Der er 6 ferielejligheder i alt i huset og der hører én parkeringsplads til hver af dem. Skal du vaske tøj, så kan du benytte det fælles vaskeri.

Læs om lejlighederne på Terrazze Costa d'Orlando

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazze Costa d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Costa d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Costa d'Orlando. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazze Costa d'Orlando

Charmerende Sicilien

Glimrende lejlighed med adgang til perfekt strand.

Læs mere

Helt fantastisk lejlighed

Virkelig dejlig lejlighed med den bedste udsigt. Der var sol på terrassen hele dagen, men man kunne også finde skygge. Aircondition virkede optimalt og var støjsvag.
Dejligt der var gratis cykler som kunne bruges. Restauranterne i centrum var gode og rimelige i pris.
Der var altid en parkeringsplads til bilen.

Læs mere

Dejlig lejlighed, men ikke alt var klart

Lejligheden er virkelig fin. Men ikke klar, der manglede flere ting som vi måtte ringe om. Det er lavsæson hele maj så man er lidt ensom på den kilometer lange strand. Ingen restauranter har åbent foruden dem i byen. Meget sikker bolig med porte og overvågningskamaraer

Læs mere

Dejlig lejlighed området lidt trist

Utrolig dejlig lejlighed og meget dejlig beliggenhed, lige ned til vandet. Vær opmærksom på at det er stenstrand, så badesko er en god idé.
Byen er lidt "kedelig". Der er ikke mange butikker og restauranter er der heller ikke stort udvalg i. Alle taler KUN italiensk og menukort er KUN på Italiensk. Dette er selvfølgelig meget autentisk,men også lidt bøvlet når der skal bestilles mad. Den nye "pool" er meget lille og kun til helt små børn.
Der er langt at køre til alle de "kendte" turistattraktioner.
Vi havde 2 dejlige uger i godt vejr, men skal vi til Sicilien igen bliver det på Sydsiden.

Læs mere

Superflot lejlighed med en fantastisk serviceminded værtinde

Vi har bestemt boet bedre steder, men så også betalt langt over det dobbelte. I forhold til hvad man betaler, får man utroligt meget for pengene.

Det gode: En meget flot og moderne lejlighed, hvor tingene (køleskab, fryser, komfur, bruser, senge, aircondition, seng, nogenlunde internet osv.) fungerer. En fantastisk sød, kompetent og serviceminded værtinde (Flavia). En meget flot terrasse med suveræn udsigt ud over havet. Gå-afstand til byen - som faktisk er ok hyggelig.

Det mindre gode: Der er en meget trafikkeret vej mellem lejligheden og havet, som betyder, at der er rigtigt meget støj. Selve kvarteret og byen er noget slidt og ramponeret at se på med mange faldefærdige bygninger. Der er ikke gjort så meget for hyggen i lejligheden. Alt er kolde og bare overflader, som giver ekko - og lyset er neonrør og halvbare pærer. Masser af glas, tallerkener osv., men gryder, pander, knive osv. er af meget dårlig kvalitet.

Læs mere
 
search map