Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Terrazza Martino

 
Terrazza Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terazza Martino ligger i Capo d'Orlandos ældste kvarter Auletta, knap 50 meter fra stranden og havet. Lejligheden ligger i en meget smal gade ved et af torvene tæt på havnepromenaden, så her er roligt samtidig med, at alt ligger tæt på.

Supermarked, flere spisesteder, butikker og caféer finder du mindre end 50 meters gang fra lejligheden. Det eneste, du skal være opmærksom på, er at her ikke er elevator, og at lejligheden ligger på anden etage. Men turen op ad trapperne er det hele værd. Terrassen har nemlig en flot udsigt og har du en god flaske vin til rådighed, vil du nok være fristet til at tilbringe store dele af ferien heroppe.

Læs mere om Terrazza Martino

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser og terrasse med havblik:
- Lejligheden består af lille opholdsstue en suite med spisekøkken, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles) og badeværelse med toilet og bruser. Fra spisekøkkenet er der udgang til en stor terrasse, som råder over bord og stole og hvorfra der nydes udsigt over tagene og havet. Lejligheden er endvidere udstyret med vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map