Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Selenite

 
Residence Selenite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Selenite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Selenite ligger i rolige omgivelser omgivet af citron- og appelsinplantager i sletten mellem stranden og den gamle konsulvej der kører fra Capo d'Orlando mod Cefalù. Vi anbefaler at man ankommer i bil, da togstationen ligger nogle kilometer herfra og de offentlig busser ikke kører forbi dette sted.

Gadesælgere og koncerter

Der er knapt 1 km til stranden. Man kan enten gå til stranden eller tage bilen (men det kræver at man kører en omvej). Indkøbsmuligheder og spisesteder ligger inden for samme rækkehvide. I Capo d'Orlando finder man mange shoppingsmuligheder og en hyggelig gågade med flere isbarer, caféer og gadesælgere om aftenen - om sommeren arrangeres der ofte koncerter på det centrale torv.

Læs mere om Residence Selenite

Flot poolområde

Der er tale om et helt nybygget hus, som åbnede i efteråret 2010. Ved indkørsel er der parkeringsplads. I den store have har man installeret et flot poolanlæg med separat kar der fungerer både som vandmassage og børnepool. De to søstre der bestyrer stedet, Cinzia og Kitty, vil være behjælpelige med oplysninger om restauranter, cykeludlejning og udflugter. Og så er ejerskabet ovenikøbet miljøbevidst; de har valgt at installere solpaneler på hele taget, så den strøm man bruger under opholdet er skabt af den sol, man er kommet for at nyde!

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er alle rummelige og flot indrettede. Hver lejlighed har en særlig farve og er møbleret lidt anderledes end de øvrige. Alle har dog aircondition, satellitfjernsyn med fladskærm og elektronisk åbning af dørene. Lejlighederne i stueetagen har udgang til egen terrasseplads mens dem på første sal kun råder over lang balkon, hvor det ikke er muligt at spise, men hvor der er bedre udsigt.

Læs om lejlighederne på Residence Selenite

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Selenite

Læs personlige anmeldelser af Residence Selenite som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Selenite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Residence Selenite

Lever fuldt ud op til beskrivelsen

Lidt svært at finde, men da vi først ankom blev vi modtaget med åbne arme. Skøn pool og en rigtig dejlig lejlighed lige ud til poolen - med børn sørg for at bo i stuen. Køkkenet er lidt spartansk udstyret så forvent ikke at lade gastronomien få fuld gas. Tag ikke til dette sted for strandens skyld - det er bøvlet at komme derned og den er stenet og ikke videre køn. Haven ved lejlighederne er derimod skøn at opholde sig i med skygge, grill og græs. Vi tager gerne herned igen. Brug også de attraktioner som In Italia fint beskriver om området.

Læs mere

God ferie i Capo de Orlando

Godt sted til fair pris, rent og pænt - måske lidt upersonligt.
Bil er nødvendig

Læs mere

Bedømmelse af Residence Selenite

Læs mere

Bedømmelse af Residence Selenite

Læs mere

Bedømmelse af Residence Selenite

Læs mere

Bedømmelse af Residence Selenite

Læs mere
 
search map