Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Selenite

 
Residence Selenite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Selenite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Selenite ligger i rolige omgivelser omgivet af citron- og appelsinplantager i sletten mellem stranden og den gamle konsulvej der kører fra Capo d'Orlando mod Cefalù. Vi anbefaler at man ankommer i bil, da togstationen ligger nogle kilometer herfra og de offentlig busser ikke kører forbi dette sted.

Gadesælgere og koncerter

Der er knapt 1 km til stranden. Man kan enten gå til stranden eller tage bilen (men det kræver at man kører en omvej). Indkøbsmuligheder og spisesteder ligger inden for samme rækkehvide. I Capo d'Orlando finder man mange shoppingsmuligheder og en hyggelig gågade med flere isbarer, caféer og gadesælgere om aftenen - om sommeren arrangeres der ofte koncerter på det centrale torv.

Læs mere om Residence Selenite

Flot poolområde

Der er tale om et helt nybygget hus, som åbnede i efteråret 2010. Ved indkørsel er der parkeringsplads. I den store have har man installeret et flot poolanlæg med separat kar der fungerer både som vandmassage og børnepool. De to søstre der bestyrer stedet, Cinzia og Kitty, vil være behjælpelige med oplysninger om restauranter, cykeludlejning og udflugter. Og så er ejerskabet ovenikøbet miljøbevidst; de har valgt at installere solpaneler på hele taget, så den strøm man bruger under opholdet er skabt af den sol, man er kommet for at nyde!

Rummelige lejligheder

Lejlighederne er alle rummelige og flot indrettede. Hver lejlighed har en særlig farve og er møbleret lidt anderledes end de øvrige. Alle har dog aircondition, satellitfjernsyn med fladskærm og elektronisk åbning af dørene. Lejlighederne i stueetagen har udgang til egen terrasseplads mens dem på første sal kun råder over lang balkon, hvor det ikke er muligt at spise, men hvor der er bedre udsigt.

Læs om lejlighederne på Residence Selenite

Skjul teksten
 
 
search map