Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Arcipelago

 
Residence Arcipelago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Arcipelago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Arcipelago ligger på strandpromenaden i Capo d'Orlando. Stranden ligger lige over for bygningen, dog adskilt af vejen. I kort afstand finder du indkøbsmuligheder og spisesteder.

Bygningen er fordelt på 4 etager - der er elevator - og indeholder 7 lejligheder, som udlejes på ugebasis. Vejen overfor Residence Arcipelago er trafikeret men er ikke byens hovedvej - trafikken foregår her rimelig roligt, men dog konstant. I sommermåneder bør du forvente lidt flere aktiviteter langs strandpromenaden, men byens hjerte og mest travle veje ligger faktisk nogle hundrede meter herfra i området omkring togstationen.

Læs mere om Residence Arcipelago

Lejlighederne er alle nye og flot indrettet i pastelfarver. De har alle over aircondition, vaskemaskine, fjernsyn samt stor terrasse med bord og stole, hvorfra du har udsigt over stranden og havet. Parkering sker på gaden på offentlige pladser.

Treværelseslejlighed Vulcano / Lipari med 4 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Salina / Panarea med 4 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Alicudi / Filicudi med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden ligger på anden sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Stromboli med 4 sovepladser (3. sal attic):
- Lejligheden ligger på tredje sal og råder over en enorm terrasse. Den består af stor opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til den kæmpe terrasse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Hotel Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært på Sicilien

Casa Turchetti

Taormina

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map