Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Residence Arcipelago

 
Residence Arcipelago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Arcipelago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Arcipelago ligger på strandpromenaden i Capo d'Orlando. Stranden ligger lige over for bygningen, dog adskilt af vejen. I kort afstand finder du indkøbsmuligheder og spisesteder.

Bygningen er fordelt på 4 etager - der er elevator - og indeholder 7 lejligheder, som udlejes på ugebasis. Vejen overfor Residence Arcipelago er trafikeret men er ikke byens hovedvej - trafikken foregår her rimelig roligt, men dog konstant. I sommermåneder bør du forvente lidt flere aktiviteter langs strandpromenaden, men byens hjerte og mest travle veje ligger faktisk nogle hundrede meter herfra i området omkring togstationen.

Læs mere om Residence Arcipelago

Lejlighederne er alle nye og flot indrettet i pastelfarver. De har alle over aircondition, vaskemaskine, fjernsyn samt stor terrasse med bord og stole, hvorfra du har udsigt over stranden og havet. Parkering sker på gaden på offentlige pladser.

Treværelseslejlighed Vulcano / Lipari med 4 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Salina / Panarea med 4 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Alicudi / Filicudi med 4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden ligger på anden sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed Stromboli med 4 sovepladser (3. sal attic):
- Lejligheden ligger på tredje sal og råder over en enorm terrasse. Den består af stor opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus og ovn) og spisebord samt udgang til den kæmpe terrasse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map