Hotel i Capo d'Orlando på Sicilien

Il Girasole B&B

 
Il Girasole B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Girasole B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Girasole B&B har mange af de træk, som rejsende sydpå efterlyser: Et lille familiebestyret pensionat med kort afstand til havet og en god strand i et uturistede område. Der er ikke restaurant på stedet men den nærmeste ligger blot ca. 500 meter væl (i juli og august er der endnu et spisested, der ligger halvvejs).

Beliggenhed og omgivelserne

Huset er gennemrenoveret og har tilhørt ejerfamilien siden det blev opført. Det ligger omgivet af andre huse, der hører til andre familiemedlemmer, der har arvet dele af familiens grund og har ønsket at slå sig ned her. Det er dog ikke alle, der har passet på deres ejendom på samme måde, så der er lidt forfald på et par af nabohusene uden dog at skabe en uhyggelig stemning - nogen vil måske endda synes, at det har sin charme. Mellem huset og stranden, som ligger ca. 250 meter væk, går der en togbane. Togene kører fra ca. kl. 06.00 om morgen til kl. 22.00 om aftenen, men det er kun dem, der har værelset mod havet, der er udsat for eventuelle gener.

Læs mere om Il Girasole B&B

Pool

Bag ved huset ligger der et mindre kønt hus, der hører til familien og bagved er der blevet installeret et ret stort pool på 12 x 6 meter, der er omgivet af solterrasse med liggestole, parasoller og palmer. Fra poolen er der udsigt mod de grønne og frodige Nebrodi-bjerge, hvor man kan køre til for at opleve naturen eller de hyggelige midelalderbyer som Naso, Ficarra og San Marco d'Alunzio.

Morgenmad og betjening

Enten Monica, Enzo eller et tredje familiemedlem står for betjeningen af morgenmad, der serveres på kvisten på anden sal. Morgenmadsrestauranten har store vinduer mod havet og flere bord, hvor man kan sidde i ro og mag, når dagen starter. I Italien serveres der kager, croissanter og søde sager med her kan du også få ost, pålæg, frugt og yoghurt. Hvis du andre ting og sager, skal det blot meddeles dagen forinden.

Værelserne

Der er seks værelser i alt, som ligger på første og anden sal. De råder alle over eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, aircondition, wi-fi internetforbindelse samt fladskærms-tv. Der er parkeringsplads lige over for huset og - mod bestilling - kan man leje cykler på stedet (men vi anbefaler, at man kommer hertil i bil).

Værelserne på Il Girasole B&B

Dobbeltværelse Gialla

Dette værelse ligger på første sal og har ingen balkon. Der er dobbeltseng og eget bad samt dobbelseng. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse på kvisten

Der findes to værelser på kvisten (2. sal), der har indgang fra morgenmadsstuen. Begge værelser har lofter i træværk og eget bad med toilet, bruser og hårtørrer. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Lilla med balkon

Dette værelse ligger på første sal og vender mod havet, men man kan ikke ligefrem sige, at det har havudsigt. Fra værelset er der udgang til balkon, der vender ud mod husets lille parkeringsplads og togbanen. Værelset har dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer - der er ikke mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Plus med balkon

På første sal er der to værelser med balkon og plads op til 4 personer, hvoraf to er i dobbeltseng og to i køjeseng. Begge værelser har balkon og eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map