Anmeldelser af Hotel Nettuno Beach

 
Hotel Nettuno Beach er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Nettuno Beach er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Nettuno Beach

Læs personlige anmeldelser af Hotel Nettuno Beach som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Nettuno Beach. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og Anna fra Beder boede på Hotel Nettuno Beach i Capo d'Orlando fra d. 7. til d. 8. oktober 2009.

Efter overnatning i Catania kørte vi tidligt om morgenen til det sydlige Etna. Med svævebane og firehjulstrækker-bus nåede vi ganske tæt på Etna.
Et betagende måneagtigt landskab, der absolut er de 51 euro værd. Vi kørte videre vest om Etna igennem kastanjeskove. Der var masser af ægte kastanjer, som man blot kunne samle op. Køreturen til Capo d'Orlando var flot og meget bjergrig. Vejene kunne være i noget ringe tilstand. Hotel Nettuno i den vestlige bydel ligger helt ud til vandet er absolut et anbefalelserværdigt hotel. Vælg et værelse med havudsigt og oplev en meget smuk solnedgang. Badestrandet og vandet lige neden for hotellet er meget fin.

Fra Capo d'Olando kørte vi vestpå langs kysten til Sant Agata di Militello, hvorefter vi kørte op gennem nationalparken Nebrodi mod Cesaro. Det er en tur man absolut må opleve hvor man kører blandt egetræer og evt. kan møde de sortfodede svin. Via Nicosia kørte vi tilbage til kysten ved Santo Stefano og fortsatte mod vest indtil kort før Cefalù. Her kørte vi op til vor næste overnatning, Tenuta Luago Marchese nær Castelbuono.

Tip til bilkørere: en GPS er et fantastisk godt værktøj, når man skal finde rundt især i byerne med de mange ensrettede gader og mangelfuld skiltning.
Motorvejen fra Messina til Palermo er et fantastisk ingeniørværk hvor man dels kører i tunneller gennem bjergene og dels kører på meget høje broer mellem bjergene. Men Sicilianerne kører meget hurtigt og overholder absolut ikke hastighedsgrænserne. Så vejen langs kysten giver mindst stress, men skal man hurtigt frem er motorvejen værd at overveje.

Vi kan absolut anbefale at bo i Castellammare del Golfo, hvor der er masser af gode restauranter og fine bademuligheder. Her boede vi helt nede ved den charmerende havn på Hotel Cerri. (Det var ikke et hotel In-Italia havde på deres hotelliste, men vi kan kun anbefale In-Italia at benytte det hvis det er muligt).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map