Hotel i Capo d'Orlando på Sicilien

Hotel Nettuno Beach

 
Hotel Nettuno Beach er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Nettuno Beach er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Nettuno Beach ligger i udkanten af Capo d'Orlando lige ned til vandet. Lige bag ved hotellet ligger det lokale stadion og kønt er det ikke. Du bor dog ud til vandet og tiden vil nok blive tilbragt enten på den store terrasse over for hotellet eller direkte på stranden.

Hotellet - som oprindeligt blev opført i 70'erne har været lukket de sidste par år pga. vedligholdelse af bygningen. Det blev genåbnet i sommeren 2007 med nyistandsat reception, restaurant og facade. Stranden over for hotellet er til rådighed for gæsterne og her bliver der placeret parasoller og liggestole. Om aftenen i sommerperioden skal du regne med lidt liv og musik, hvor der er terrasse og restaurant.

Læs mere om Hotel Nettuno Beach

Værelserne er pænt store og vender enten mod havet eller mod bjergene. De har alle aircondition, satellitfjernsyn, minibar, pæn balkon og eget badeværelse med toilet og bruser. Der findes værelser med plads op til fire personer både med og uden havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map