Anmeldelser af Chalet Tartufo

 
Chalet Tartufo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Tartufo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chalet Tartufo

Læs personlige anmeldelser af Chalet Tartufo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chalet Tartufo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stedet var privat og dejligt behageligt

Vi kan kun anbefale denne lille bjerghytte med dejlig udsigt og helt privat. Modtagelse var utroligt velholdt og vi nød både skygge, luftighed, vaskemaskine og ro til fordybelse.

Capo d'Orlando som feriedestination

Hyggeligt at gå ned om aftenen på byens plads og nyde de lokale der var ude. Vi kørte lige ned til stranden og badede når vi havde lyst.

Chalet Tartufo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Chalet Tartufo
Treværelseshytte med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Chalet Tartufo

Landlig have - fantastiske planter, virkelig velplejet. Uhindret udsyn over De Æoliske Øer. Der mangler lige en eller to liggestole, så ville det være helt perfekt... Hytten er meget komfortabel.

Intet Wi-Fi.

Beliggenheden er lidt langt fra de interessante steder, som er Milazzo (med henblik på at besøge De Æoliske Øer; 1 t. 20 min. i bil) og Cefalù (1 t. 20 min. i bil).

Chalet Tartufo
Rent og pænt
Gæstfrihed

Det er for meget, at de kræver 60 Euro for rengøring og aircondition oveni lejen.
Beliggenhed

1 t. 20 min. med bil fra De Æoliske Øer og Cefalù.
 
Selve indkvarteringen på Chalet Tartufo
Treværelseshytte med 3 sovepladser

Tilføj gerne et eller to tæpper til at sove med.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Ferie 2015

Et perfekt sted super udsigt hyggeligt hus. det ville være en tand bedre med et par solsenge til den dejlige teresse.
og lidt for mange myg og myre..

Anbefaling til kommende gæster

der er langt til spisesteder så det hedder bil der er ca.5 km til byen.

Chalet Tartufo
Rent og pænt
Gæstfrihed

ikke til vudering
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Chalet Tartufo
Treværelseshytte med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Sicilien Sommer 2013

Træhuset er til 3 personer (2 voksne + 1 teenager) omend pladsen er lidt trang ... men når man kan være ude alligevel ok, fordi terrassen har siddepladser.
Glad for at alle vinduer har mygge beskyttelse, så man har relativt få myg og andre smådyr i boligen.

Placeringen af huset er på en stejl skråning, kan ikke anbefales uden en bil, fordi man er nødt til at gå ca 8 minutter til Capo d`Orlando, bus service temmelig sprsom. Man kan kun gå på vejen.

Capo d`Orlando er en by uden en gammel bydel, er snarere opstået i de seneste årtier. Er man på udkig efter gamle stenbyer er stedet ikke godt at tage til.

Den stenede strand er dog fantastisk til badning, springe i vandet, snorkle og slappe af. Her sker meget lidt.

Pizzeria i Naso (ca. 20 minutter væk med bil) kan varmt anbefales, ejer Carlos bede om navnet. Naso er en meget smuk gammel by, godt vedligeholdt og behagelig, man bør helt sikkert tjekke den fantastiske udsigt til baglandet og bjergene.

God cafe i Capo d`Orlando "della Poste".

Chalet Tartufo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Chalet Tartufo
Treværelseshytte med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Jacob Brejnebøl og familie fra København S boede på Chalet Tartufo i Scafa fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Vi har været meget tilfredse med opholdet i Scafa. Fabelagtig udsigt og lækkert opholdssted af god kvalitet. Huset er perfekt til to og med citrusflugtplantagen i baghaven er det et lille paradis. Til afslapning kan der ikke findes meget bedre steder.

Eneste anke er, at der nok skal begyndes en udmattende kamp mod insekter inden længe. Det vrimler med myrer på terrassen og enorme bier sætter desuden en ikke ubetydelig frygt i enhver dansker. Det er godt, at I skriver, at en bil er en nødvendighed. Uden den ville opholdet være et mareridt pga. det ufremkommelige terræn.
Capo d'Orlando og Borgo San Gregorio er nemme at nå fra Scafahuset. Ingen af byerne byder på sublime kulturelle oplevelser, men er hyggelige og turismen foregår på en meget civiliseret facon.

Restauranten på Hotel Tarturaga skuffer en anelse, hvis man går ud fra, at det er Borgo San Gregorios bedste restaurant. På næstennaborestauranten Di Matteo fik vi ugens bedste måltid akkompagneret af en udsøgt og afslappet service.

Etna er nem at nå og på en god eftermiddag kan man nå en rigtig flot køretur, hvis skyerne overtager på den blå himmel.

Et par forslag til forbedringer/ændringer:

- på hjemmesiden skriver I, at Capo d'Orlando har sandstrand. Det rigtige vil nok være at skrive stenstrand af sandstrandskvalitet el.lign. Den er vildt lækker, men nogle kunne måske blive skuffet, hvis de er vilde efter sand på stranden.

- Der er sikkert en teknisk forklaring, men det er lidt et irritationsmoment, at man ikke har betalt for rengøringen på forhånd, så den er inkluderet i prisen. Jeg ville hellere have betalt 6100,- i leje på forhånd end 5700,- og så 400,- for rengøringen, når ugen er omme.

- lidt flere køkkenting kunne gøre opholdet endnu bedre. En appelsinpresser, et spækbræt og en ordentlig kniv ville lette meget. (Beklager hvis det bare er os, der ikke har kunnet finde det)

- på overtagelsesdagen fik I skrevet, at Carlos Vinci bor i nr. 11 – han bor i nr. 8. Det gav os dog en sjov oplevelse med en gammel siciliansk mand, som vel ikke engang talte siciliansk længere.

ROS:

Ved at surfe rundt på jeres hjemmeside har jeg læst et par tankevækkende sætninger, der giver mig lyst til at rose jeres meget reelle markedsføring:

* I vores hus i Scafa skriver I, at der er tre spisepladser (hvis man er slank)
* I San Vito Lo Capo skriver I om et hus midt på stranden, at det ligger unikt, men at det også er det eneste, der er at komme efter - ud over det er der ikke meget at byde på.

Den oprigtighed opfordrer jeg jer til at fastholde. Sådanne ting mindsker risikoen for skuffelser. Ingen skuffelser er lig med tilfredse kunder. Det er første gang, jeg er stødt på sådan en oprigtighed fra en sælgende virksomhed. Bliv ved med det. Desuden er hele bestillingen kørt aldeles nemt, og vi har fået en fin behandling på vores forespørgsler og bestilling hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map