Hotel i Capo d'Orlando på Sicilien

B&B sul Mare

 
B&B sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Find afslapning og god stemning under din ferie på Sicilien. B&B sul Mare ligger lige ud til stranden og havet lige udenfor Capo d'Orlando, langs den sicilianske nordkyst. Du kan lande i Palermo eller i Catania og med motorvejen komme næsten helt til dit bosted.

Udflugter i Nebrodi bjergene og på de Æoliske øer

En ferie i Capo d'Orlando giver dig mulighed for at køre eller vandre i det smukke og grønne Nebrodi bjergene naturpark. Parken byder på enestående udsigtsteder, hvorfra du kan beundre Etna vulkanen, havet, bjergene og de Æoliske øer hængende midtvejs mellem himlen og det blå hav.

Desuden kan du benytte den nye havn på den anden side af byen for at besøge de maleriske og spændende Æoliske Øer. De betegnes for at være Middelhavet smukkeste øer med deres aktive vulkaner (du har vist hørt navnet Stromboli før) og delfinflokker der svømmer blandt dem. Her på øerne er der blevet iscenesat mange berømte film (bl.a. Stromboli, Min kære dagbog, Postbuddet) - et beøg på øerne er en must, når du vælger at holde ferie på disse kanter.

Læs mere om B&B sul Mare

Badning og solbadning får skridt fra dit værelse

B&B sul mare ligger - som navnet antyder - lige ud til stranden. Du skal ikke engang går over gaden for at træde på sanden, der her er blandet med småsten. Der er ingen lido i nærheden og stranden er betalingsfri, med masser af plads til at sætte parasollen lige hvor du synes det passer bedst.

Hvad findes der i nærheden?

I gåafstand fra B&B sul Mare, langs vejen, der løber parallelt med stranden, finder du et par sopisesteder, hvor du kan få såvel fisk som kød eller pasta. Inde i Capo d'Orlando by finder du et utal af små og større restauranter og spisesteder, der serverer alt godt fra havet og alt godt fra bjergene - gastronomien er ret varieret her i området pga. det frodige naturforhold. Går ikke glip af de lokale involtini (gratinerede kødboller fyldt med ost), det helt særlige pinzeria ved togstationen og de smagfulde granita, der serveres i de fleste bar og caféer (vores foretrukne er hos "Bar delle Poste" tæt på posthuset.

Fælles spa

Husets første sal byder på en flot terrasse med direkte udsigt over havet. I forbindelse med den terrasse er der et rummeligt værelse med sauna, bruser og kar med vandmassage. Her kan du forkæle dig lidt efter en dag oppe i bjergene eller på udflugt

Gode værelser med eget bad

Husets værelser er flot møblerede hvert med sit eget stil og farver. Fælles for dem alle er det udstyr som de råder over: aircondition, lille køleskab, wi-fi og privat bad med toilet og bruser samt hårtørrer. To af dem har også udsigt over havet - som du også kan nyde ra den fæles terrasse i stueetagen og fra terrassen ved spa på første sal.

Værelserne på B&B sul Mare

Standardværelse (stueetage)

Der findes to værelser i stueetagen. De vender begge mod bjergene og de indeholder en dobbeltseng hvert. I begge værelser er der mulighed for en ekstra opredning til et barn under 12 år. Fra gangen til værelserne kommer du direkte ud til den store terrasse, hvor du finder liggestole og havebord og -stole. Du kan nyde udsigteh over solnedgangen her eller lige på stranden, der ligger for enden af terrassen.

Standardværelse (1. sal med balkon mod bjerg)

Dette værelse ligger på første sal og råder over balkon, der vender mod bjerget.

Værelse med havudsigt fra siden (1. sal)

Dette værelse ligger på første sal og har udsigt over havet fra siden. Det indeholder to enkleltsenge, der kan samles til en dobbeltseng. Den har to døre,af hvilke den ene vender mod den fælles gang og den anden mod den lille spa med vandmassage og sauna samt terrasse over havet.

Værelse med direkte havudsigt (1. sal)

Dette værelse er vist det lækreste af alle. Det indeholder en dobbeltseng og har vinduer både mod bjerget og mod havet og er derfor særligt lysrigt.

Skjul teksten
 
 
search map