Anmeldelser af Balconi d'Orlando

Lejlighed Conchiglia, 3. sal med terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balconi d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Balconi d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi d'Orlando. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

14 dages ferie

Fin lejlighed savnede dog koge kedel og brød rister samt vin glas! Største plus var den solrige tag terrasse, her manglede dog også parasol og et par ligge stole, disse forhold trækker noget ned og døren låste ikke ordentlig indefra! Ærgerligt, men ellers, meget god ferie og venlige kontakt personer. Man på forvente at skulle betale for sin parkering hvis man har lejet bil, kan dog være heldig og få en gratis plads ind i mellem.
Ægtepar fra Hørsholm i Danmark

Capo d'Orlando som feriedestination

Balconi d'Orlando
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balconi d'Orlando
Toværelseslejlighed med Conchiglia 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Luftig og fin lejlighed med perfekt beliggenhed

Kanon hyggelig indkvartering i de centrale områder, nær stranden. Et fuldt funktionelt køkken, perfekt fungerende wifi, rent og ryddeligt. Vi modtog en varm velkomst og blev vist hvor alt var og hvordan tingene fungerede. Lejligheden havde næsten alt hvad man kunne bede om. Check-in og check-out virkede perfekt. Stor terrasse. Hvad angår indkvartering, er der intet at klage over, bortset fra at vi havde en forkert adresse, som blev løst efter kontakt med den udpegede kontaktperson for boligen.

Capo d'Orlando som feriedestination

Den nærliggende strand er okay, det er ikke rart sand, men lidt mere stenet strand, der er helt OK.
Køb dine egne parasoller, du tjener den ind igen på en dag og har mere frihed end at leje dyre paraplyer og liggestole. Byen er ideel til shopping. Flere tøjbutikker rundt om hjørnet.
God restaurant og en isbar. Boligen er bekvemt beliggende 300 m fra togstationen, så du kan nemt rejse og besøge turistbyen Cefalu og byerne Messina og Palermo.
Da der er meget få hoteller, men mange turister, så er det hovedsagelig italienske turister, vi fik indtryk af, at der er mange, der bor med selvforplejning. Restaurant tilbuddet er okay, men måske noget mindre end hvad vi troede. Fordelen er, at der aldrig var et problem at få et bord, og du kunne være spontan.

Balconi d'Orlando
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balconi d'Orlando
Toværelseslejlighed med Conchiglia 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map