Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Balconi d'Orlando

Lejlighed Conchiglia, 3. sal med terrasse Lejlighed Conchiglia Lejlighed Corallo Lejlighed Perla
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kan vælge mellem fire ferielejligheder, der ligger midtvejs mellem togstationen i byen og den flotte sandstrand, som har været kulisse og inspiration for en af Italiens mest elskede sange (Sapore di sale).

Hold ferie i lokalt miljø

Selvom Capo d'Orlandos indbyggere selv opfatter deres by som en turistattraktion, så vil du ikke finde mange andre end de lokale langs stranden og på resturanterne. Det er sandt, at der kommer flere mennesker hertil om sommeren, men det er for det meste byens egne indbyggere, der er fraflyttet og har skabt sig en familie et andet sted i Italien. Der er kun 2 hoteller langs med stranden og de har begrænset plads. Ud over disse to hotellet er der ellers få ferielejligheder, der er udstyret med alt hvad de internationale rejsende går efter, dvs. egen terrasse, aircondition og en bekvem feriebolig. Fordelen for dig, der vælger Capo d'Orlando til din ferie, er at du kommer til at bo i et ret lokalt miljø med mange spisesteder, gode shoppingmuligheder, overkommelige priser og tilmed mulighed for at komme rundt med offentlig transport.

Bekvemme ferielejligheder med balkon eller terrasse

De fire lejligheder i huset, der udlejes til ferieophold, råder alle over balkon og/eller terrasse. De er udstyrede med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Hver lejlighed har 4 sovepladser, men vi mener helt bestemt at disse ferielejligheder er bedst egnet til dig, der rejser uden børn. Du bor her midt i byen med knap 100 meter til stranden og havpromenade; du har samme afstand til byens shoppinggade og nærmeste supermarkedet; og lige så kort til byens togstation, som gør det muligt at ankomme hertil med offentlig transport (med lidt tålmodighed) fra både Palermo og Catania lufthavne.

Midtvejs mellem Nebrodi-bjergene og de Æoliske øer

Der er mange aktiviterer, som du kan foretage dig her i byen. Nærmeste tennisklub ligger i overkommelig gåafstand - og hvis du vil ud og cykle, er det også muligt at leje cykler. Havpromenaden byder på en indbydende jogging-tur (mange løber de 2 km hen til Borgo San Gregorio og vender tilbage ad samme smukke kystvej). Ankommer du med offentlig transport, er du i Cefalù på en time eller i Milazzo på mindre end en time - og fra Milazzo kan du sejle over til de Æoliske Øer, som vi anbefaler, du udforsker ved at opholde dig dér længere end de få timer, du har til rådighed på en dagsudflugt. Hvis du ankommer i bil, er det også værd at udforske Nebrodi-bjergene i baglandet, hvor du vil finde nogle af de mest maleriske udsigter, som du overhovedet kan støde på i hele Syditalien og på Sicilien.

Lejlighederne på Balconi d'Orlando

Toværelseslejlighed Perla med 2/4 sovepladser (2. sal med aflang balkon)

Lejligheden Perla er ca. 90 m² og ligger på anden sal. Den består af køkken, spiseområde en-suite med værelse med dobbeltseng (kan adskilles med en skydedør), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra begge soveværelser er der udgang til aflang balkon, der hænger over gaden og er solrig i aftentimerne i årets varmeste måneder. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed Corallo med 2/4 sovepladser (2. sal med 2 balkoner)

Lejligheden Corallo er ca. 75 m² og ligger på anden sal. Den består af spisekøkken, opholdsstue med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra både køkken og stue er der udgang til en aflang balkon og en bred balkon, der vender mod den indre gård og mod syd. Fra soveværelset er der udgang til en balkon, der hænger over gaden og er solrig i aftentimerne i årets varmeste måneder. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed med Conchiglia 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse)

Lejligheden Conchiglia er ca. 65 m² og ligger på tredje sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden har du udgang til en stor og solrig terrasse, hvorfra du har udkig over byens tage. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed Stella Marina med 2/4 sovepladser (2. sal m/ 2 balkoner)

Lejligheden Stella Marina er ca. 60 m² og ligger på 2. sal. Den består af et fuldt udstyret køkken (køleskab med fryser - el-komfur), opholdsstue med dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng. Der er også et opbevaringsrum og et badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, hårtørrer, strygejern, strygebræt - LCD-tv, aircondition og trådløs internetadgang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Balconi d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Balconi d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi d'Orlando. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Balconi d'Orlando

14 dages ferie

Fin lejlighed savnede dog koge kedel og brød rister samt vin glas! Største plus var den solrige tag terrasse, her manglede dog også parasol og et par ligge stole, disse forhold trækker noget ned og døren låste ikke ordentlig indefra! Ærgerligt, men ellers, meget god ferie og venlige kontakt personer. Man på forvente at skulle betale for sin parkering hvis man har lejet bil, kan dog være heldig og få en gratis plads ind i mellem.
Ægtepar fra Hørsholm i Danmark

Læs mere

Luftig og fin lejlighed med perfekt beliggenhed

Kanon hyggelig indkvartering i de centrale områder, nær stranden. Et fuldt funktionelt køkken, perfekt fungerende wifi, rent og ryddeligt. Vi modtog en varm velkomst og blev vist hvor alt var og hvordan tingene fungerede. Lejligheden havde næsten alt hvad man kunne bede om. Check-in og check-out virkede perfekt. Stor terrasse. Hvad angår indkvartering, er der intet at klage over, bortset fra at vi havde en forkert adresse, som blev løst efter kontakt med den udpegede kontaktperson for boligen.

Læs mere
 
search map