Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Balconi d'Orlando

Lejlighed Conchiglia, 3. sal med terrasse Lejlighed Conchiglia Lejlighed Corallo Lejlighed Perla
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kan vælge mellem tre ferielejligheder, der ligger midtvejs mellem togstationen i byen og den flotte sandstrand, som har været kulisse og inspiration for en af Italiens mest elskede sange (Sapore di sale).

Hold ferie i lokalt miljø

Selvom Capo d'Orlandos indbyggere selv opfatter deres by som en turistattraktion, så vil du ikke finde mange andre end de lokale langs stranden og på resturanterne. Det er sandt, at der kommer flere mennesker hertil om sommeren, men det er for det meste byens egne indbyggere, der er fraflyttet og har skabt sig en familie et andet sted i Italien. Der er kun 2 hoteller langs med stranden og de har begrænset plads. Ud over disse to hotellet er der ellers få ferielejligheder, der er udstyret med alt hvad de internationale rejsende går efter, dvs. egen terrasse, aircondition og en bekvem feriebolig. Fordelen for dig, der vælger Capo d'Orlando til din ferie, er at du kommer til at bo i et ret lokalt miljø med mange spisesteder, gode shoppingmuligheder, overkommelige priser og tilmed mulighed for at komme rundt med offentlig transport.

Bekvemme ferielejligheder med balkon eller terrasse

De tre lejligheder i huset, der udlejes til ferieophold, råder alle over balkon og/eller terrasse. De er udstyrede med aircondition, vaskemaskine og fjernsyn. Hver lejlighed har 4 sovepladser, men vi mener helt bestemt at disse ferielejligheder er bedst egnet til dig, der rejser uden børn. Du bor her midt i byen med knap 100 meter til stranden og havpromenade; du har samme afstand til byens shoppinggade og nærmeste supermarkedet; og lige så kort til byens togstation, som gør det muligt at ankomme hertil med offentlig transport (med lidt tålmodighed) fra både Palermo og Catania lufthavne.

Midtvejs mellem Nebrodi-bjergene og de Æoliske øer

Der er mange aktiviterer, som du kan foretage dig her i byen. Nærmeste tennisklub ligger i overkommelig gåafstand - og hvis du vil ud og cykle, er det også muligt at leje cykler. Havpromenaden byder på en indbydende jogging-tur (mange løber de 2 km hen til Borgo San Gregorio og vender tilbage ad samme smukke kystvej). Ankommer du med offentlig transport, er du i Cefalù på en time eller i Milazzo på mindre end en time - og fra Milazzo kan du sejle over til de Æoliske Øer, som vi anbefaler, du udforsker ved at opholde dig dér længere end de få timer, du har til rådighed på en dagsudflugt. Hvis du ankommer i bil, er det også værd at udforske Nebrodi-bjergene i baglandet, hvor du vil finde nogle af de mest maleriske udsigter, som du overhovedet kan støde på i hele Syditalien og på Sicilien.

Lejlighederne på Balconi d'Orlando

Toværelseslejlighed Perla med 2/4 sovepladser (2. sal med aflang balkon)

Lejligheden Perla er ca. 90 m² og ligger på anden sal. Den består af køkken, spiseområde en-suite med værelse med dobbeltseng (kan adskilles med en skydedør), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra begge soveværelser er der udgang til aflang balkon, der hænger over gaden og er solrig i aftentimerne i årets varmeste måneder. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed Corallo med 2/4 sovepladser (2. sal med 2 balkoner)

Lejligheden Corallo er ca. 75 m² og ligger på anden sal. Den består af spisekøkken, opholdsstue med dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra både køkken og stue er der udgang til en aflang balkon og en bred balkon, der vender mod den indre gård og mod syd. Fra soveværelset er der udgang til en balkon, der hænger over gaden og er solrig i aftentimerne i årets varmeste måneder. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed med Conchiglia 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse)

Lejligheden Conchiglia er ca. 65 m² og ligger på tredje sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden har du udgang til en stor og solrig terrasse, hvorfra du har udkig over byens tage. Lejligheden råder over aircondition og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed Stella Marina med 2/4 sovepladser (2. sal m/ 2 balkoner)

Lejligheden Stella Marina er ca. 60 m² og ligger på 2. sal. Den består af et fuldt udstyret køkken (køleskab med fryser - el-komfur), opholdsstue med dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng. Der er også et opbevaringsrum og et badeværelse med bruser. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, hårtørrer, strygejern, strygebræt - LCD-tv, aircondition og trådløs internetadgang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Balconi Crimaldi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map