Anmeldelser af Attico Marotta

 
Attico Marotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Attico Marotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Attico Marotta

Læs personlige anmeldelser af Attico Marotta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Attico Marotta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og venner fra Silkeborg boede på Attico Marotta i Capo d'Orlando fra d. 21. til d. 28. marts 2005.

Vi har været yderst tilfredse med vores ophold i Capo d'Orlando. Lejligheden levede til fulde op til vores forventninger. En ferie i slutningen af marts på Sicilien kan byde på et fantastisk vejr, som vi havde, men også regn og halvkoldt, som vi så, det var ugen efter vores hjemkomst. Vi var begunstiget af Sciroccoen, der bragte dejlig varm luft op over øen 20 - 28 grader! Det betød at vi kunne nyde morgenmaden i solskin på den ene altan og en aftendrink på den anden. Restauranter er der nok af i byen, så efter ture rundt på øen, var det godt, at kunne vende tilbage for at indtage aftensmaden i gå-afstand fra lejligheden.
Øen er større end vi umiddelbart forestillede os, og det tager længere tid at køre rundt, når man ikke kører på motorveje, så vi har meget til gode og glæder os til den næste tur til Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map