Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Attico Marotta

 
Attico Marotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Attico Marotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Capo d'Orlando og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Attico Marotta er en taglejlighed beliggende på øverste etage (3. sal) af en bygning med elevator i Capo d'Orlandos centrum. I nærheden finder du flere spisesteder, masser af caféer (prøv den sicilianske granita til morgenmad hos Bar da Giulio lige ved døren) og indkøbsmuligheder.

Den betalingsfri strand, som er 4 km lang og består af sand samt småsten, ligger ca. 200 meter fra boligen. I højsæsonen arrangeres koncerter og underholdning på byens hovedtorv. Desuden er der togstation, der gør det muligt at ankomme uden bil fra Palermo og fra Messina, og du kan ligeledes bruge tog for at komme til Cefalú, Milazzo, Santo Stefano di Camastra og Palermo.

Læs mere om Attico Marotta

Treværelseslelighed på kvist med 2/4 sovepladser (m/ terrasse)
Boligen er pænt møbleret og udstyret med fjernsyn og vaskemaskine. Den består af køkken med 4 gasblus og ovn, stort opholdsrum med spiseafdeling og sofahjørne med lænestol og sovesofa, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. Fra stuen har man udgang til to terrasser, så du kan vælge hvor du kan stille havemøblerne og parasollen til at nyde solen eller et måltid i åben luft.

Skjul teksten
 
 
search map