Feriebolig i Capo d'Orlando på Sicilien

Attico d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Capo d'Orlando smukke havnepromenade og den lange strand ligger kun ca. 200 meters gang fra lejligheden. På stranden finder du både områder med bekvemme liggestole, strandbarer og store områder med betalingfrie strandområder, hvor der er offentlige brusere i sommermånederne.

Nyd bylivet

I kort gåafstand er der mulighed for at nyde de gastronomiske specialiteter fra Sicilien. De lokale granita typiske for Messina provinsen vil afkøle din krop i dagens varmeste timer; du kan spise dig mæt med de smagefulde arancini (friturstegte risboller med fyldt) eller italienske is. Her konkurrerer adskillige barer og caféer mod hinanden for at servere byens bedste opskrift. Til frokoster og middag kan du vælge mellem adskillige restauranter, trattoriaer og pizzeria, der befinder sig i kvarteret og som byder på gode oplevelser uanset om du er til fisk, kød, pasta eller til mere kultiverede anretninger. I nærheden finder du ligeledes de nødvendige tjenester som bankautomat, apotek, posthus, osv.

Benyt den offentlige transport

Bilen er god at have hvis du selv vil køre en tur, fx i Nebrodi bjergene og nyde naturen og de fantastiske landskaber som du finder deroppe. Du kan dog også vælge at ankomme med offentlige transport og bevæge dig på øen med tog langs med kysten eller med bus oppe i bjergene, der er dog ikke togforbindelser hver time og det kræver en del mere planlægning. Fra havnen (ca. 2 km fra centrum) kan du leje dig ind på ture, der sejler ud til de vulkanske Æoliske Øer og nyde deres spektakulære landskaber.

Læs mere om Attico d'Orlando

Mere end en ferielejlighed

Attico d'Orlando er indrettet som en rigtig bolig, der også kan benyttes for langtidsophol ophold, fx. udenfor sommersæninen. Komforten er i top og du vil have god plads til at nyde ferien i et rigtigt hjem med aircondition, wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine og en bred terrasse samt to balkoner.

Lejligheden på Attico d'Orlando

Treværelseslejlighed med terrasse og aircondition

Lejligheden består af en rummelig opholdsstue med sofaarrangement og fjernsyn, veludstyret køkken med opvaskemaskine samt udgang til balkon med skur med vaskemaskine, stort soveværelse med udgang til balkon (mod gården) og stort klædeskab, lille soveværelse med enkeltseng og to badeværelser hvert med toilet og bruser. I stuen er der mulighed for en ekstra opredning til et barn under 12 år. Fra stuen og fra det lille værelse er der udgang til en bred terrasse der vender mod vest, hvor du kan nyde dagens sidste soltimer. Terrassen er delvist overdækket og er udsyret bord, stole og sofastole. Lejlighederne er desuden udstyret med wi-fi internetforbindelse, aircondition og - om det skulle vise sig at være nødvendig i vintermånederne - varmen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Balconi d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Terrazze Costa d'Orlando

Capo d'Orlando, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia

search map