Anmeldelser af Acacia Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Acacia Resort

Læs personlige anmeldelser af Acacia Resort som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Acacia Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Viborg boede på Hotel Garden Beach i Campofelice di Roccella fra d. 30. juni til d. 7. juli 2005.

Det modtaget kort angav hotellets placering helt forkert - hotellet ligger ikke i Campofelice di Roccella. Hotellet ligger 5 km fra Campofelice di Roccella. Vi havde meget svært ved at finde det - brugte faktisk 2 timer på det. Så få venligst rettet jeres kort. Hotellet er som sådan ok, men prisen taget i betragtning, kan det ikke anbefales. Hotellet ligger afsides fra alting, så egen bil er absolut nødvendig. Der var god underholdning hver aften, og maden var fin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Ingegerd og Curt fra Älta i Sverige boede på Hotel Garden Beach i Campofelice di Roccella fra d. 18. til d. 25. september 2004.

Vår resa gick jättebra. Hotellet Garden Beach hade allt man kan önska sig. Underbart läge vid havet, med alla faciliteter. Underbar trädgård som förhöjde intrycket och vi stannade fler dagar i området än vi annars brukar göra då det var så behagliga omgivningar. Det mest minnesvärda var det överdådiga utbudet vid middagsbuffén. Utsökt god mat och vi är kräsna. Allt var lika gott och vällagat och vi fick smaka de sicilianska specialiteterna både när det gäller förrätt, huvudrätt och vi ska inte tala om desserterna som var i överdåd och väldigt goda. Personalen var vänliga och hjälpsamma så vi är väldigt nöjda med vår resa och med hotellet. Ett besök i Cefalú och i Campofelice di Roccella är att rekommendera. Det var en god hjälp att beställa genom er Internet sight och skulle nog inte hittat en sådan pärla utan er hjälp.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map